ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Lengua Mariposas


Enviado por   •  12 de Mayo de 2013  •  585 Palabras (3 Páginas)  •  524 Visitas

Página 1 de 3

ESCOLA TRADICIONAL I ESCOLA NOVA

Escola Nova

L'Escola Nova, també coneguda per diferents autors com a Escola Activa, "Nova Educació" o fins i tot Educació Nova, és un moviment pedagògic sorgit a finals del segle XIX. Algunos autors distingeixen en aquest moviment un subcorrent o corrent ja posterior i de caràcter més liberal encara a la que denominen Escola Moderna. Aquest moviment critica l'escola tradicional de llavors. Criticava el paper del professor, la falta d'interactivitat, el formalisme, la importància de la memorització (contrària a la construcció o la significatividad), la competència entre l'alumnat i, sobretot, l'autoritarisme del mestre. Proposava un alumnat actiu que pogués treballar dins de l'aula els seus propis interessos com a persona i com a nen.

Constava amb les següents característiques:

- L’infant ha de ser un subjecte actiu en l’aprenentatge

- El mestre a d’animar a l’alumne a descobrir els seus interessos i despertar les seves possiblitats

- El sistema és flexible haurà d’adaptar-se a l’especificat de cada nen o nena

Escola Tradicional

Moviment fins al segle XVII. Les seves bases eran l’escolarització de tots els infants, independentment de quina fos la seva situació personal, per educar-los en els valors de la comunitat utilitzant la seva llengua materna.

Constava amb les següents característiques:

- El mestre com a centre d’ensenyament, a ell corresponia organitzar els seus coneixements i transmetrel’s als seus alumnes els quals havien d’aprendrel’s bàsicament, utilitzant habilitats memorístiques i amb un marge de creativitat reduït o nul. D’aquesta manera, és creava un alumne passiu.

- L’organització de l’activitat escolar totalment organitzada i programada, sense portar les experiéncies ni l’entorn de l’alumnat, ni tampoc les seves característiques personals. Així que tots els alumnes havien de d’apendre el mateix i de la mateixa forma, sense pensar en les capacitats del nen o nena.

- Classes homogénies

- El pupite del mestre a d’estar més elevat que els alumnes, per crear un hàmbient estricte a l’hora d’apendre

La lengua de las mariposas

En aquesta pel•lícula

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (3.5 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com