ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Entrevista a un professional


Enviado por   •  4 de Junio de 2015  •  450 Palabras (2 Páginas)  •  188 Visitas

Página 1 de 2

Entrevista a un professional

Avui tinc el plaer d'entrevistar a la meva veïna Sandra Méndez Espino, advocada civilista (principalment de dret de família) i propietària del bufet G. Espino i Associats.

>> Hola Sandra, gràcies pel teu temps. Explica'ns com vas decidir fer-te advocada.

Bé, això de decidir-me a ser advocada no va sorgir en un moment concret. En finalitzar els meus estudis de batxillerat vaig optar per alguna carrera de lletres que oferís possibilitats laborals, i aquesta em semblava que era la de Dret. D'altra banda sempre m'he considerat amb facilitat per expressar idees i amb certes dots de convicció, per la qual cosa d'advocat quadrava amb les meves qualitats i amb els meus gustos.

>> ¿Què és el més t'agrada de la teva feina, i el que menys?

El que més m'agrada de la meva feina és el repte que em suposa argumentar amb la llei els interessos dels meus clients, l'estudi de l'assumpte, jugar amb la normativa aplicable, descobrir les possibilitats de defensa d'un assumpte i, com no, el guanyar l'assumpte (a mi no m'agrada perdre ni a les "Xapes" com es diu a la meva terra). No hi ha res tan gratificant com el moment de dir-li al client que el seu assumpte ha prosperat. També m'agrada de la meva professió el contacte directe amb la gent, el sentir que dipositen en mi la seva confiança, i la relació que estableix amb la majoria d'ells.

El que menys m'agrada, bregar amb els múltiples obstacles que sorgeixen i la resolució no depèn de mi sinó d'un tercer. Em refereixo a demores injustificades en la tramitació d'un assumpte, manca de consideració del valor del teu temps i de l'usuari de l'administració de justícia, i del que, a sobre, no es responsabilitzen, deixant en les mans de l'advocat que sigui ell el que doni les explicacions pel mal fer d'uns altres.

- Quantes hores li dedica al seu treball?

- Al meu treball li dedico de 9 a 12 hores diàries

Ha tingut d'estudiar molt per a la carrera o però a estat més fàcil del que havia imaginat. empre he estat bon estudiant, de manera que la cursa no em va costar excessivament, a més de tenir un bon expedient acadèmic, era una cosa que ja imaginava quan estudiava i que no em va sorprendre, això si, vaig haver d'estudiar bastant al tractar-se d'una carrera fonamentalment teòrica

Quines són les branques del dret que vostè considera més importants?

Per a mi totes, perquè cada branca d'una o altra forma incideix en el camp

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.6 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com