ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Laura A La Ciutat Dels Tants


Enviado por   •  20 de Diciembre de 2012  •  841 Palabras (4 Páginas)  •  525 Visitas

Página 1 de 4

Pere Giferda, va enamorarse de Laura sense donarse comte, aquella dona que li sugeria tendressa i solitut. Ell anava perdut tot el dia amb els pensaments sobre la Laura i mentres tant la Teresa recordava quan ella era mes jove i ell encara era un xiquet...la Teresa l´estimava pero s´adonà conter quan va vorer que a la Barcelona també l´interesava el seu Pere i així es quen va començar a odiar-la profundament i va decidir castigar-la.

Laura que també s´enamora de Pere tornava a ser feliç i la seua vida s´iluminà de sobte. Per a ella el millor moment del dia era quan Pere anava a visitar-la i els dos reien feliços.

Pero la Teresa odiava preofundament als dos per amar-se mutuamet.

Una vesprada, la Laura, Teresa, Angelica, Beatriu i la senyora de Torroella se´n anaren a vorer el museu de mossèn Joan i per alli va apareixer Pere amb un amic. Aquella vesprada es ve fer evident el sentiments dels dos davant els ulls de la Teresa i de mossèn Joan.

L´oncle de Pere, li va demanar per favor al seu nebot que oblidara el sentiment que aquest sentia per Laura ja que esta ja estava casada, i li va dir que no torna-se a aquella casa.

Els seguents dies va estar caracterizats per l´ausència de Pere que no hi va anar a casa dels Muntanyola. Teresa i Laura van converçar una vesprada en la que la germana de Tomàs li digué a Laura que és mal parlava de ella i Pere. Amb aço, la Laura decidi tornar a amar al seu marit i complir el seu paper de dona casada.

La germana de l´oncle Joanet, la tia Madrona, va morir, i en el vel·latori serveis per a que tota la gent que alli hi ha “mal-parle” de tot el mon. Alli la Laura és troba desplazada...estant alli Pere entrá i aixó serveix per a que es parle encara més mal de la Barcelonina.

Aquesta decideix anarse´n d´alli perque no estroba agust i es seguida per Pere davant els ulls de la Teresa.

Al trobar-se, ell li diu que l estima molt i la besa... Laura se´n va corregent per la por de ser descoverta i al arribar a casa es troba amb la cunyada i discutiesen fortament.

Com a vengança, la cunyada decideix dir-li a Tomàs molt docilment, tot el que fa la seua dona i logra convencer-lo de que se´n vaja una temporada a les Aulines per a que Laura agarre forçes. Dit i fet.

Una vegada alli, la Teresa observa a la dona del seu germà. La Laura feia la faena que li tocava sense queixar-se de res i quan acabava tornava a fondres en els seus pensaments de Pere.

Al temps tornen a Comarquinal i la Laura se sent rebutjada per tots, inclus per la Beatriu i a més se sent molt sola.

En les tertulies de Comarquinal és va dir que els Muntanyola mataven de fam a la Barcelonina i a mes no la deixaven eixir de casa. Tomàs s´enterà i per la nit va obligar a la seua dona a que es posara el vestit més escotat

...

Descargar como (para miembros actualizados) txt (5 Kb)
Leer 3 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com