ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

3. Quin règim Polític Va Crear El Estat Independent? Quines Diferències Hi Havia Amb Els règims Dels Països Europeus D'aleshores?


Enviado por   •  3 de Noviembre de 2013  •  403 Palabras (2 Páginas)  •  1.573 Visitas

Página 1 de 2

3. Quin règim polític va crear el Estat independent? Quines diferències hi havia amb els règims dels països europeus d’aleshores?

El regim polític que va crear l’estat independent va ser la il•lustració i el primer país que va ser estat independent van ser els actuals Estats Units d’Amèrica.

Hi havia una diferencia molt gran que va ser la Constitució. El text constitucional assegurava la separació i l’equilibri de poders (executiu, legislatiu i judicial), establia una forma de govern republicana, amb poders amplis per al president, i una estructura federal per al nou Estat.

4. Valora que va aportar la independència dels Estats Units al Liberalisme polític

Va aportar la Constitució, que, es completava amb una Declaració de Drets que garantia la llibertat de religió, de premsa, d’ expressió i de reunió, i el dret a ser jutjat per un jurat. Així mateix, ningú no podia ser privat de la seua vida, de la seua llibertat o de la seua propietat, sense un procediment judicial adequat.

- ESCULL I COMENTA 3 DE LES SEGÜENTS FRASES AL VOLTANT DE LA “FILOSOFIA” SEGONS ELS TEUS CONEIXEMENTS DEL TEMA 1.

1. La filosofia és la que ens distingix dels salvatges i bàrbars; les nacions són tant més civilitzades i cultes quant millor filosofen els seus hòmens. (Descartes)

2. Hauríem de considerar la filosofia com una reflexió sobre el mode en què els sers humans poden solucionar les diverses classes de situacions problemàtiques a què s'enfronten, ja siga en la ciència, l'ètica, la política, l'educació o qualsevol altra matèria" (H. Putnam).

3. En filosofia el guanyador de la carrera és aquell que sap córrer més lentament; o aquell que arriba allí l'últim (Wittgenstein).

4. La filosofia és qualsevol cosa menys una distracció innocent. (D. Innerarity)

5. Tota filosofia és verdadera en el que afirma i falsa en el que nega (Leibniz).

6. Filosofia és la recerca de la veritat com a mesura del que l'home ha de fer i com a norma per a la seua conducta. (Sòcrates)

7. És precís que la filosofia siga un saber especial, dels primers principis i de les primeres causes. (Aristòtil)

8. El primer pas cap a la filosofia és la incredulitat. (Diderot)

9. Sempre és bo en filosofia plantejar una qüestió en compte de donar una resposta a una qüestió. Perquè una resposta a una qüestió filosòfica fàcilment pot resultar incorrecta; no així la seua liquidació per mitjà d'una altra pregunta (Wittgenstein).

10.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.5 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com