ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

DESAVANTATGES DEL COMERÇ ELECTRÒNIC


Enviado por   •  28 de Marzo de 2016  •  Apuntes  •  433 Palabras (2 Páginas)  •  159 Visitas

Página 1 de 2

DESAVANTATGES DEL COMERÇ ELECTRÒNIC
• Desconeixement de l'empresa. No conèixer l'empresa que ven és un risc del comerç electrònic, ja que aquesta pot estar en un altre país o al mateix, però en molts casos les "empreses" o "persones-empresa" que ofereixen els seus productes o serveis per Internet ni tan sols estan constituïdes legalment al seu país i no es tracta mes que de gent que aquesta "provant sort a Internet".
• Forma de Pagament. Tot i que ha avançat molt el comerç electrònic, encara no hi ha una transmissió de dades segura al 100%. I això és un problema ja que ningú vol donar les seves dades de la Targeta de Crèdit per Internet. De totes maneres s'ha de dir que ha millorat molt.
• Intangibilitat. Mirar, tocar, furgar. Encara que això no sigui sinònim de compra, sempre ajuda a realitzar una compra.
• L'idioma. A vegades les pàgines web que visitem estan en un altre idioma diferent al nostre; de vegades, els avenços tecnològics permeten traduir una pàgina a la nostra llengua materna. Amb la qual cosa podríem dir que aquest és un factor "gairebé resolt". (Cal afegir que les traduccions que s'obtenen no són excel·lents ni molt menys, però almenys ens ajuden a entendre que ens estan parlant o que ens pretenen vendre).
• Conèixer qui ven. Ja sigui una persona o conèixer de quina empresa es tracta. En definitiva saber qui és, com és, etc. Simplement és una forma inconscient de tenir mes confiança cap a aquesta empresa o persona i els productes que ven.
• Poder tornar (post i pre-venda). Amb tot això podem reclamar en cas de ser necessari o demanar un servei "post-venda". En conèixer-sabem on poder anar. El client espera rebre una atenció "pre-venda" o "post-venda".
• Privadesa i seguretat. La majoria dels usuaris no confia en el web com a canal de pagament. En l'actualitat, les compres es realitzen mitjançant el número de la targeta de crèdit, però encara no és segur introduir a Internet sense cap coneixement. Qualsevol que transfereixi dades d'una targeta de crèdit mitjançant Internet, no pot estar segur de la identitat del venedor. Anàlogament, aquest no ho està sobre la del comprador. Qui paga no pot assegurar-se que el seu número de targeta de crèdit no sigui recollit i sigui utilitzat per a algun propòsit maliciós; d'altra banda, el venedor no pot assegurar que l'amo de la targeta de crèdit rebutgi la adquisició. Resulta irònic que ja existeixin i funcionin correctament els sistemes de pagament electrònic per a les grans operacions comercials, mentre que els problemes se centrin en les operacions petites, que són molt més freqüents.

...

Descargar como (para miembros actualizados) txt (3 Kb) pdf (41 Kb) docx (9 Kb)
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com