ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Practica De Excel


Enviado por   •  21 de Noviembre de 2013  •  724 Palabras (3 Páginas)  •  309 Visitas

Página 1 de 3

1- Per resoldre a Hoja1. Necessitem calcular el volum d’una sèrie de dipòsits de base rectangular (A*B), i d’una alçada fixa (H), que cal introduir a C1. Per a això es demana crear el següent model, introduint els valors dels rangs B5:B10 i C4:G4; després cal marcar tot el rang C5:G10, després introduir la fórmula adequada, vàlida per a totes les caselles del rang, i després polsar Ctrl+intro. A més a més, cal posar el format numèric personalitzat que es mostra, i protegir (bloquejar) totes les caselles del full excepte C1, B5:B10 i C4:G4, de manera que només es puguin modificar les dades d’aquestes 12 caselles.

2- Per resoldre a Hoja2, Hoja3, Hoja4 i Hoja5. Cal fer el següent:

a. Canviar el nom dels fulls per TevesInicials_Projecte1, TevesInicials_Projecte2, TevesInicials_Projecte3 i TevesInicials_Resum Projectes.

b. A cada full hem de crear una estructura de contingut i format similar, així que selecciona els 4 fulls.

c. Crea aquesta estructura i format, el mateix per als 4 fulls:

d. A cada casella hi ha d’haver el temps que cada consultor ha dedicat cada dia a cada projecte; per exemple, 5:45 o 7:50. Posa el temps per a cada consultor per als 3 primers fulls, els que et semblin, que siguin coherents (és a dir, no posis que un consultor, el mateix dia de la setmana, ha dedicat 6 hores al

PROGRAMA DE COOPERACIÓ EDUCATIVA UNIVERSITAT EMPRESA - UAB

SEMINARI PUE

Projecte1, 8 hores al Projecte2, i 7 hores al Projecte3). COMPTE! Els formats d’hora poden tenir uns comportaments estranys. Si introdueixes 6:40 en una casella, automàticament establirà el format h:mm, aparentment correcte. Però si sumes tres caselles que tenen els valors 6:40, 10:20 i 8:50, per exemple, el resultat no sortirà 25:50, sinó 1:50 (prova-ho). L’explicació és aquesta: el format h:mm interpreta que 25:50 equival a 1 dia (24 hores) més 1:50; com el format h:mm no contempla visualitzar els dies, només ens mostra les hores i minuts, és a dir, 1:50. Per visualitzar 25:50, que és el que ens interessa en aquesta pràctica, has de fer servir un format personalitzat, que és: “[h]:mm”. En altres casos ens podria haver interessat fer servir el format personalitzat “d h:mm”, que ens hagués mostrat “1 1:50”. O un altre format personalitzat possible: “d “dies i” h:mm “hores””, que ens hagués mostrat “1 dies i 1:50 hores”

e. Al full Resum Projectes aplica la fórmula 3D adequada per obtenir les sumes d’hores realitzades per cada consultor cada dia de la setmana. Un possible resultat:

f. Fes tres quadres més, iguals que aquest, però calculant el màxim i el mínim d’hores, i la mitjana d’hores. Com orientació, es mostra com podria quedar el full Resum Projectes:

g. A partir de les dades del quadre amb les sumes, fes una gràfica similar a la següent:

PROGRAMA DE COOPERACIÓ EDUCATIVA UNIVERSITAT EMPRESA - UAB

...

Descargar como (para miembros actualizados) txt (4 Kb)
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com