ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Esmorzar A Tiffany's


Enviado por   •  21 de Abril de 2014  •  260 Palabras (2 Páginas)  •  126 Visitas

Página 1 de 2

FITXA TÈCNICA:

Títol: Esmorzar a Tiffany’s

Títol original: Breaktfas at Tiffany’s

Autor: Truman Capote

Traductor: Ramon Folch i Camarasa

Editorial: Proa

Número de pàgines: 182

Gènere: Novel•la

ARGUMENT:

Holly Gollightly és una noia jove i atractiva, aquesta és la protagonista d’una història de desenganys i luxes, que topa amb una societat que es troba en guerra.

Holly es una trenca cors, que guanya protagonisme a la ciutat de Nova York, convertint-se en una figura reconeguda entre homes madurs i rics, als que conquesta i els deixa esperançats.

No té un clar objectiu a la vida, somia amb tenir un matrimoni amb un home ric i influent però es troba embolicada en una màfia de drogues, per tant es veu obligada a fugir a Brasil i després a Buenos Aires.

VALORACIÓ PERSONAL:

És un llibre que tota persona hauria de llegir ja que és un clàssic de la literatura, aquesta obra retrata una societat ambiciosa i luxosa, d’altre banda en aquesta època el món es trobava en guerra i mostra certa irrealitat. També mostra un món de glamur i excessos, on les dones sempre són interessades i frívoles, dependents sempre d’un home.

Es tracta d’un llibre fàcil i ràpid de llegir on la protagonista és un personatge que encisa , per la seva actitud i personalitat, descarada , despreocupada... però a l’hora dèbil i trista amb somnis temporals.

M’ha sorprès quan s’ha trobat en mig de tota una organització criminal i com soluciona la situació fugint al Sud d’Amèrica.

En definitiva, aquest llibre m’ha agradat i també la representació dels luxes i la societat elitista de Nova York.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com