ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

CAMBOTJA


Enviado por   •  2 de Abril de 2013  •  Informes  •  610 Palabras (3 Páginas)  •  327 Visitas

Página 1 de 3

CAMBOTJA

Cambotja és un país situat a l’Àsia, limitat per Laos al nord-est, per Tailàndia al Nord-oest, per Vietnam al Sud-est i pel golf de Siam al Sud-oest. La capital de l’estat de Cambotja és Phnom Penh. Cambotja té una extensió de 181.035 km² i el seu nombre d’habitants és de 13.648.000 habitants. Les coordenades del país de Cambotja són: latitud 12,56 i longitud 104,99.

Cambodja ocupa una antiga zona que donà origen a un golf marí,el centre és ocupat per un gran embassament natural, el Tônlé Sab (el "Gran Llac"), i pel curs baix del riu Mekong.

La major part del territori està formada per les planes fèrtils .El Nord i el Nord-est per les Phanom Dongrak, unes muntanyes de gresos i basalts que estan situades el nord, i a l’oest per massissos primaris, d’escassa altitud, Phnum Krâvanh i Phnum Dâmrei, relleus propers a la costa. El clima és tropical monsònic, amb una temperatura mitjana anual de 26,8°C i una pluviositat que entre 1 300 i 5 500 mm anuals; en general es distingeix dues estacions: la seca, de novembre a abril, i la plujosa, de maig a octubre. El 70% del territori de Cambodja és ocupat pel bosc, concentrat sobretot al nord i est.

PAISATGE:

Cambodja és una zona temperada.

Les ciutats més importants de l’estat de Cambotja són Siem Riep que destaca per les seves ruïnes arqueològiques, Sihanoukville que destaca per les seves platjes.

Forma d’estat i de govern.

Cambodja és un estat monàrquic que té com a cap d’estat Norodom Sihanouk i també és un estat democràtic i com a cap de govern tenen a Hun Sen que també és el primer ministre.

Organitzacions supernacionals de les quals forma part.

Cambodja forma part de la ASEAN que és una organització que té com a objectiu accelerar el creixement econòmic i fomentar la pau i la estabilitat a les regions. Cambotja ingressa dins la ASEAN el 30 d’abril de 1999.

Bandera de Cambodja:

Piràmide de població de Cambodja l’any 2010

Aquesta piràmide té forma de pagoda. Es pot veure que hi ha una alta natalitat i hi ha un entrant a les edats 25-29 i 30-34 perquè l’any 1985 van entrar en guerra. La població jove és molt

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (3.5 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com