ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Depedencia


Enviado por   •  6 de Abril de 2013  •  414 Palabras (2 Páginas)  •  261 Visitas

Página 1 de 2

¿Legalització de la marihuana?,¿Beneficiosa o perjudicial per la salud?, ¿Efectes terapeutics?, ¿Dependencia dels joves?, ¿És considera una manera de diversió?...

Totes aquestes qüestions i moltes més, són les que avui en dia van lligades de la má de la marihuana, un tema que preocupa, però que veritablement poca gent coneix el 100% d’aquest ambit.

Avui en dia, la marihuana, maria, cannabis..és troba a tot arreu; això vol dir que aquesta droga és troba a l'avast de totes les persones, però els més joves mostren més interès per ella degut a que segurament hi va haver una primera vegada on la van provar i els va agradar, més bé la sensació els va semblar divertida o diferent a lo monòton.

A això se li suma que el seu instantani consum no produeix un malestar sobre el consumidor, sinó tot el contrari, produeix una sensació de llibertat i evasió de la realitat (segons afirmen la majoria de consumidors) i en conseqüent el posterior consum augmenta amb el temps sense que el consumidor s'adoni d'això i per tant la dosi que necessita aquest va augmentant dia a dia.

El problema en si ja està en consumir aquesta droga, però el problema es fa més gran quan el consum de cànnabis es converteix en una rutina que serà impossible canviar sense ajuda o sense força de voluntat del consumidor.

La majoria de consumidors d'aquesta droga no coneixen les veritables conseqüencies i repercusions que produeix en l'organisme, per ser mes exactes en el seus cervells. El consum reiterat o puntual de cannabis produeix perdua de neurones, per dir-ho d'una altra forma la perdua de l'intel•ligencia, memoria i capacitat d'atenció. Aquestes reaccions tenen un doble efecte en els consumidors que començen ben aviat -abans dels 18 anys-.

Per acabar m'agradaria parlar de la gran dependencia que provoca el cannabis, és dir, el consum reiterat d'aquesta droga provoca que el consumidor es trobi atrapat en ella i per tant els efectes d'aquesta fan crear un món paral•lel al real que implica que el dia a dia vagi lligat amb aquesta droga.

La majoria de consumidors ho deixen tot per una simple planta, fet equivoc i completament erroni per la meva part, ja que l'euforia i la bona sensació que provoca el consum instantanti no és pot comparar amb el cansanci, distorsió de la realitat i molt més efectes perjudicials per la salud que provoca la marihuana, però en especial la perdua de l'essencia de la vida, el temps malgastat i el desaprofitament del temps amb amics i familia.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.5 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com