ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Carles241


Enviado por   •  22 de Abril de 2013  •  976 Palabras (4 Páginas)  •  237 Visitas

Página 1 de 4

Argument:

Tot comença quan Jonathan Harker un jove agent immobiliari ha de realitzar un viatge a Transsilvània per fer el treball del seu companyer, George Renfield, que tractaba de acabar de comprar unes propietats a Londres per el Comte Dràcula, el qual també li demana que li explique coses sobre Londres. Renfield es troba ingressat en un manicomi des de el seu viatge a aquest paratge de la serralada dels Càrpats. Al principi el cuarto de Jonathan a la casa del Comte Dràcula es normal, però a mesura que passen els díes es comença a donar compte de l'estranya naturalesa del seu amfitrió (Dràcula)veu que no es reflecteix en els miralls. A mesura que van passar els dies l'ancià agradable que Jonathan havia conegut en un principi, es converteix en un ésser despietat, fins al punt que arriba a fer presoner al jove agent. Mentre a Londres Mina Murray promesa de Jonathan Harker comença ha impacientar per la seva tardança.

Tenint el jove Harker presoner al seu castell, el Comte Dràcula decideix viatjar a Londres, però aquest ha de fer el viatge ficat en caixons amb terra de Transsilvània, ja que ha de descansar en la terra sagrada de la seva pàtria. Per arribar a destinació ha de viatjar en carruatge fins a un port proper(el Bòsfo) i en vaixell fins a un port fins a la costa sud de Anglaterra. Al mateix temps la jove Mina decideix passar una temporada amb la seva amiga Lucy Westernra, per trobar una mica de descans. Lucy és una jove de classe acomodada, que viu en una luxosa mansió .

Passa el temps, i Jonathan segueix reclòs al castell de Dràcula. Mentrestant, a Londres, Lucy patia uns estranys símptomes: rostre esgrogueït, debilitat i dos petits orificis en el seu coll, produïts per una suposada malaltia, però el que en realitat li passava a la noia, és que estava convertint-se en vampiressa o en No- morta a causa de que Dràcula li absorbia la sang el qual necessitava la sang dels vius per sobreviure i rejovenir.

En no millorar la salut de Lucy el seu promès Lord Arthur Holwood, Quincey Morris i Lord Godlaming juntament amb Mina van demanar consell al doctor Seward. Aquest metge és el director del manicomi en què es troba boig o no tan boig Renfield, ia més de bon amic de la malalta de la qual va estar molt enamorat de Lucy, de manera que presto la seva ajuda gustosament. En observar que la salut de la qual havia estat la seva estimada no millorava, va decidir demanar consell al doctor Abraham Van Helsing, un atípic metge, expert en temes sobre ratpenats, i que havia estat el seu professor en els seus anys de carrera. Després de passar el temps i després de realitzar nombrosos tractaments i provar infinitat de remeis i de transfusions, Lucy mor. El doctor Van Helsing sospitava que s'havia convertit en No-morta, pel que van haver de realitzar un ritus perquè aquesta pogués descansar en pau (li clavar una estaca al cor).

Anteriorment la captivitat de Jonathan

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (5.6 Kb)  
Leer 3 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com