ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Galilei Galilei


Enviado por   •  27 de Noviembre de 2012  •  216 Palabras (1 Páginas)  •  508 Visitas

La pre-adolescència: des dels 8 fins als 11 anys

Canvis físics  Creixement desigual d'ossos, músculs i òrgans pot donar una aparença una mica maldestre. Suposa l'inici de la pubertat per a la majoria.

Fase cognitiva  Pensaments lògics i tendència a menysprear pensaments imaginatius de la infància. Capacitat per acumular grans coneixements i aplicar nous conceptes. Més interès per aprendre habilitats de vida (cuinar, reparar).

Desenvolupament moral  egocèntric en general, encara que ja té consciència. Comprèn els conceptes el que és just i la negociació. No sempre es veu reflectida la seva capacitat moral en el seu comportament.

Concepte de si mateixos  Sobretot, influït per les relacions amb els membres de la seva família, professors i cada vegada més, pels seus companys. Molts nens tendeixen a imitar l'estereotip masculí. L'acte-imatge de moltes nenes pot patir amb l'arribada de la pubertat.

Característiques psicològiques  Major afany de fer plans i complir amb objectius. Tendència a ser desorganitzats.

Relacions amb pares  Relació d'afecte i dependència d'ambdós pares. Desig de participar més en decisions que els afecta. Tendència a discutir sobre tasques, deures, i ordre. Conflictes amb germans.

Relacions amb companys  Trien amics amb mateixos gustos i aficions. Nenes tendeixen a tenir menys amigues més íntimes que nens. En aquesta etapa es formen colles d'amics que poden excloure altres nens.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.4 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com