ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Del Fordisme Al Posfordisme


Enviado por   •  12 de Abril de 2015  •  1.221 Palabras (5 Páginas)  •  158 Visitas

Página 1 de 5

anny temors que Maria ha encantat Edmund, i que l'amor li ha encegat als seus defectes. Mentrestant, durant una visita a l'ancestral herència de Mr. Rushworth en Sotherton, Henry juga deliberadament amb l'afecte de tots dos Maria i Julia, portant-los a part. Maria creu que Henry està enamorant d'ella i tracta a Mr. Rushworth desdeny, provocant la seva gelosia. Encara que ningú està prestant molta atenció a la Fanny, ella és molt atent i testimonis Maria i Henry en situacions comprometedores.

Animats per Tom i el seu amic el Sr. Yates, els joves decideixen posar en joc els amants d'Elizabeth Inchbald vots; però, Edmund i Fanny tant inicialment objecte, creient Sir Thomas el aprovarien i la sensació que el tema de l'obra, que inclou adulteri, no és apropiat. Finalment Edmund accepta a contracor a assumir el paper d'Anhalt, l'amant del personatge interpretat per Mary Crawford. A més de donar Maria i Edmund ampli marge per parlar sobre l'amor i el matrimoni, l'obra ofereix un pretext per a Henry i Maria per lligar en públic.

Quan Sir Thomas arriba inesperadament a casa enmig d'un assaig, les representacions teatrals s'acaben bruscament. Henry, a qui havia esperat Maria proposar a ella, fulles, i ella se sent aixafat, adonant-se que ell no l'estima. Tot i que no li agrada ni respecta Mr. Rushworth, ella segueix endavant i es casa amb ell per escapar de l'atmosfera opressiva de Mansfield, i es van a Brighton, tenint Julia amb ells. Mentrestant, la millora de l'aparença de Fanny i gentil disposició el seu voler per Sir Thomas, qui comença a tractar-una mica menys distant. Amb Maria i Julia anat, Fanny i Mary Crawford són naturalment trobat a la companyia de l'altre. Fora d'afecte i perquè sap que complaurà Edmund i el seu pare, Maria surt del seu camí per fer-se amic de Fanny.

Henry torna a Mansfield Park i decideix divertir-se fent Fanny caiguda en l'amor amb ell. No obstant això, Fanny és rotundament si secretament enamorat d'Edmund, i es canvien les tornes quan Henry cau realment enamorat de Fanny. Per promoure el seu vestit, ell utilitza les seves connexions familiars per elevar el germà de Fanny William al rang de tinent naval, per a gran alegria de Fanny. No obstant això, quan ell li proposa matrimoni, Fanny el rebutja de ple, en part perquè ella no aprova del seu caràcter moral, i també perquè ella estima a una altra persona. Sir Thomas està consternat i sorprès per la seva negativa, ja que és un partit molt avantatjós per a una noia pobre com Fanny. Ell li tira en cara la ingratitud, i creient que és tota la timidesa femenina per part de Fanny, Henry anima a perseverar.

Per portar Fanny en raó, Sir Thomas envia a casa per a una visita a Portsmouth, amb l'esperança que la manca de comoditats, hi haurà ajudar a establir un valor més alt en l'oferta d'Henry. Es posa en marxa amb William, qui és breument de permís, i ho acomiada en el seu primer mandat. A Portsmouth, desenvolupa un ferm vincle amb la seva germana Susan, però se sorprèn pel contrast entre la seva dissoluta entorn de soroll, el caos, el menjar i l'ambient desagradable a Mansfield. Henry la visita per intentar convèncer-la que ell ha canviat i és digne del seu afecte. Tot i Fanny encara manté que no pot casar-se amb ell, la seva actitud comença a estovar-se, especialment pel que Edmund i Maria semblen estar avançant cap a un compromís.

Henry va per a Londres, i poc després, Fanny s'assabenta que l'escàndol ha envoltat a ell i Maria. Els dos es van conèixer

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (6.9 Kb)  
Leer 4 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com