ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Paracaigudes


Enviado por   •  18 de Junio de 2012  •  354 Palabras (2 Páginas)  •  329 Visitas

Página 1 de 2

Tot el grup Espai suficient per al paracaigudes Paracaigudes

DESCRIPCIÓ

Desenvolupament:

Amb el paracaigudes es poden realitzar diversos jocs i diverses variants d’aquest:

- El grup es col•loca al voltant del paracaigudes, l’aixequen a una distancia considerable del terra i s’hi posen dues pilotes a sobre del paracaigudes. Una pilota de color blau i una altre de color blanc. Una equip (distribució intercalada) haurà d’intentar ficar la pilota blava dins del forat que hi ha al mig del paracaigudes i l’altre la blanca.

- S’hi col•loquen 5 pilotes blaves i 1 blanca a sobre del paracaigudes. Tot el grup va junt, no hi ha equips. L’objectiu és introduir totes les pilotes blaves dins del forat sense que s’introdueixi la blanca.

- El joc del gat i el ratolí: Tot el grup al voltant del paracaigudes menys dos jugadors, els quals un anirà per sobre del paracaigudes (gat) i l’altre per sota (ratolí). L’objectiu és que el gat atrapi al ratolí i que el ratolí s’amagui lo millor possible.

- El cocodril: Tot el grup al voltant del paracaigudes menys dos jugadors que realitzaran el paper de vigilant ( fora del paracaigudes) i de caçador (sota del paracaigudes). El grup que es troba al voltant del paracaigudes, s’ha de seure al terra tot agafant el paracaigudes amb les mans de manera que les cames (estirades) quedin totalment per sota del paracaigudes. L’objectiu que el caçador que es troba sota del paracaigudes anés caçant als cocodrils que subjecten el paracaigudes tot agafant-los per les cames i arrossegant-los cap endins del paracaigudes. L’objectiu del caçador és impedir que això succeeixi.

- El bolet: Tot el grup al voltant del paracaigudes, menys un jugador que es col•locava al centre. L’objectiu era infla el paracaigudes el màxim possible i que aquest jugador que hem anomenat anteriorment intentes desinflar-lo el més ràpidament possible.

- S’havia de llançar el paracaigudes enlaire i tot seguit aconseguir endinsar-nos sota d’aquest uns 10 segons. Sota d’aquest també, es pot contar un conte, una cançó etc.

- S’havia de llançar el paracaigudes enlaire i ens havíem d’intercanviar el lloc.

Reglament:

S’hi ens hi posem a sobre del paracaigudes, ha de ser sense sabates.

REPRESENTACIÓ GRÀFICA

Situació del joc:

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.3 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com