ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Pterodactil


Enviado por   •  4 de Marzo de 2013  •  847 Palabras (4 Páginas)  •  268 Visitas

Página 1 de 4

El pterodàctil és un pterosaure que va viure durant el període juràssic a zones com l’actual Alemanya i l’actual Costa Cantàbrica, ja que aquestes zones fa 100 milions d’anys eren costes marines.

Els pterodàctils vivien en penya-segats a causa de la seva peculiar forma de volar. Un pterodàctil només podia aixecar el vol si estava sobre una muntanya, ja que així saltava de la muntanya i començava a volar. Un pterodàctil si estava al terra no podia aixecar el vol com quan ho fan els ocells a causa de la formació dels seus óssos. Una altre de les causes de perquè vivien en penya-segats és que s’alimentaven de la pesca.

El mètode que utilitzaven per pescar era sobrevolar el mar i quan veien a la seva presa feien un atac ràpid descendint de forma parabòlica. Per fer-ho havien de tenir molt bona vista i veure els peixos des de distàncies molt grans. Per això havien de tenir molt bona vista i veure molt bé el color vermell, ja que és el color que difon el blau. També la seva composició de colors l’ajudava a ser més hàbil, ja que no era vist pels peixos.

Els ossos dels pterodàctils eren amb forats perquè així els permetia ser més lleugers. La estructura interior dels ossos era cavernosa, per això eren més lleugers.

En aquesta imatge es mostren les parts per les que estava format el seu esquelet:

Hi ha raons de perquè unes parts del cos del pterodàctil té uns color determinats en el seu cos.

La part de sota del seu cos és blana, així quan caça, el veuen per sota i es pot confondre amb el cel. En canvi, la part de dalt del seu cos és d’un color més aviat fosc, i així es pot confondre amb el terra si la seva pressa està per sobre seu.

També, hi ha algunes petites parts del seu cos (part del cap, les mans i les potes) de color vermell. Això li dóna desavantatge perquè els animals el primer color que veuen és el vermell, ja que es pot distingir molt bé amb els altres, però alhora li serveix per poder marcar el seu territori. Finalment la part de la cua del cos és gris fosca i les parts del darrera de les ales gris clar.

El pterodàctil és un pterosaure que va viure durant el període juràssic a zones com l’actual Alemanya i l’actual Costa Cantàbrica, ja que aquestes zones fa 100 milions d’anys eren costes marines.

Els pterodàctils vivien en penya-segats a causa de la seva peculiar forma de volar. Un pterodàctil només podia aixecar el vol si estava sobre una muntanya, ja que així saltava de la muntanya i començava a volar. Un pterodàctil si estava al terra no podia aixecar el vol com quan ho fan els ocells a causa de la formació dels seus óssos. Una altre de les causes de perquè vivien en penya-segats és que s’alimentaven

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (4.2 Kb)  
Leer 3 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com