ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

TRANSGÈNICS


Enviado por   •  17 de Febrero de 2014  •  478 Palabras (2 Páginas)  •  370 Visitas

Página 1 de 2

TRANSGÈNICS

1. Fes un molt breu resum del vídeo que has vist. (màxim 5-6 línies)

El vídeo ens explica el procés i fabricació dels aliments transgènics, també analitza els pros i els contres del conreu d'aquest aliment i les possiblitats d'efecte sobre la persona humana.

2. Com es pot generar (fabricar) un transgènic?

Els transgènics són organismes que han sigut modificats genéticament, intercanviant amb gens d’altres especies, la major part son plantes destinades a l’alimentació.

3. Què demostra que es pugui encaixar tant bé el material genètic d’un bacteri i el del blat de moro?

El que demostra que encaixi tant bé el material genètic d’un bacteri i el d’una panotxa és el fet de compartir el mateix codi genètic.

4. A què es refereix quan es parla de Blat de moro ecològic, vedella ecològica, pollastres o ous ecològics? Què els animals de granja no son tots ecològics o naturals?

Quan parla de vedella ecològica, blat de moro ecològic, pollastres o ous ecològics... es refereix que aquests animals (o els animals que els han covat...) han estat alimentats amb pinso o algun aliment específic que no era transgènic, que no havia estat manipulat genèticament.

5. Quin o quins perills podrien representar el menjar un aliment transgènic? Raona la resposta.

Poden provocar alguna al·lèrgia en cas de que les proteïnes es degradessin, succeix molt rarament.

6. Però els riscos serien diferents si no mengem directament l’aliment sinó per exemple una vaca que ha menjat pinso elaborat amb cereals transgènics?

No tindria perquè afectar-nos si el pinso transgènic serveix d’aliment per a les vaques

7. Dóna si més no tres arguments a favor dels aliments i/o productes transgènics i tres arguments en contra dels mateixos.

A favor podem observar que gràcies als transgènics podem modificar un aliment per tal de que tothom el pugui menjar, i també es poden emprear per fer medicines.

En contra tenir en compte que és difícil controlar-ho, ademés de que no està assegurat que no afecti al nostre organisme.

8. Al vídeo, què vol dir que l’home ha domesticat la planta del blat de moro?

És refereix a que l’home mitjançant els tractataments que ha afegit a X productes per tal de millorar-los han afectat al producte que era originalment.

9.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (3.2 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com