ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Trabajo De Transmissión De Calor


Enviado por   •  3 de Noviembre de 2013  •  278 Palabras (2 Páginas)  •  219 Visitas

Página 1 de 2

1. Introducció

1.1 Enunciat del treball:

Entra Oxigen a 270°K i circula per l’espai anular d’una canonada de 0.0125m de diàmetre intern i de 0.025m de diàmetre extern i 0.5m de longitud, amb un cabal de 100 kg/h. Si la temperatura de la paret de la canonada per on circula el fluid és uniforme i igual a 420°K, determina la temperatura de sortida del fluid si aquest circula en paral•lel a la canonada. Si ZONA = Anular, considereu que la temperatura de la paret del tub extern és sempre igual a la T del fluid, per tant 420 fa referència a la del tub intern.

1.1.1 Canvis en l’enunciat original

Amb el cabal que ens indicava l’enunciat de 100Kg/h obteníem uns valors de velocitat desmesurats, així doncs hem trobat adient realitzar un canvi, i treballar amb un cabal de 10Kg/h.

1.2 Oxigen

L'oxigen és un element químic de nombre atòmic 8 i representat pel símbol O. En condicions normals de pressió i temperatura , dos àtoms de l'element s'enllacen per formar el dioxigen (Fig.1) , un gas diatòmic incolor , inodor i insípid amb fórmula O2 . Aquesta substància comprèn una important part de l'atmosfera i resulta necessària per sostenir la vida terrestre .

L'oxigen és un element no metàl•lic altament reactiu que forma fàcilment compostos ( especialment òxids ) amb la majoria d'elements. Així mateix , és un fort agent oxidant i té la segona electronegativitat més alta de tots els elements.

La major part de la producció mundial d'oxigen es consumeix en la producció d'acer. Un altre gran volum es dedica a la indústria química i la part restant s'usa per a aplicacions medicinals, oxitall, com a oxidant en combustible de coets i en tractament de aigües.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.7 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com