ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Desinformacio


Enviado por   •  8 de Junio de 2014  •  766 Palabras (4 Páginas)  •  126 Visitas

Página 1 de 4

“CONTRA-INFORMACIÓ VS DESINFORMACIÓ”

Exposició de les notícies trobades

1. Aquesta primera notícia que exposaré l'he trobat al lloc web de www.llibertat.cat, que es tracta d'un portal informatiu de l'Esquerra Independentista.

S'explica doncs que 18 membres d'Herrira han estat detinguts al País Basc.

L'acció de la Guàrdia Civil es veu justificada per la proximitat d'Herrira a la banda armada ETA, moviment des del que es fa difusió pel suport i s'exigeixen els drets dels presos. Segons les 'investigacions' del ministeri de l'interior Herrira disposaria d'un munt de mitjans com blogs, twitter, facebook per tal de difondre la seva ideologia i convocar esdeveniments de la mateixa, i per tant la policia ha hagut de tancar els perfils de les xarxes socials i els blogs que ja he anomenat.

Entre els detinguts també s'hi ha trobat un jove condemnat a sis anys de presó per la seva participació en accions de la kale borroka i militància a Segi.

La notícia sencera: http://www.llibertat.cat/2013/09/cop-policial-contra-el-moviment-de-suport-als-presos-bascos-23265

2. En resposta a les crítiques per part del president del govern espanyol Mariano Rajoy, el president de la Generalitat Artur Mas ha afirmat que el més alt gest de grandesa que hi ha és 'escoltar la gent i deixa-la votar'.

Mas ha apuntat la contrarietat d'opinions dins els membres de la Comissió Europea en relació al fet si Catalunya quedaria exclosa de la UE i demana 'honestedat'.

http://www.ara.cat/politica/Mas-Rajoy-grandesa-escoltar-deixar-la_0_1002499924.html .

3. El vicepresident del govern balear, Antonio Gómez minimitza la magnitud de les mobilitzacions i de la manifestació massiva del passat diumenge 29 a les Illes Balears i afirma que el govern no cedirà davant les protestes contra el TIL.

http://www.ara.cat/politica/Jose_Ramon_Bauza-Illes_Balears-decret_de_trilinguisme-catala_0_1002499910.html

Conclusions

Abans de tot m'agradaria deixar clar que llegeixo i veig notícies tan al televisor com als diaris per poder contrastar i construir el meu propi criteri perquè la informació que cerco jo a la xarxa prové de mitjans ben diferents justament pel tema que ens ocupa, com ens afecta i de quina manera ens influencia tot allò que rebem de l'exterior.

No és el mateix llegir la Vanguardia que la Razón, de la mateixa manera que no és el mateix llegir un 'tuit'. Sóc molt partidaria de la utilització d'internet per la cerca d'informació de tot tipus, sobretot les noticies i tot allò que

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (4.8 Kb)  
Leer 3 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com