ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Paisatge D'interior


Enviado por   •  2 de Febrero de 2014  •  278 Palabras (2 Páginas)  •  232 Visitas

Página 1 de 2

A aquest paisatge d’interior situat a Zamora trobem un relleu bastant uniforme, ja que ens trobem a la zona de la depressió del Ebre. Així doncs no trobem cap curs d’aigua, podem observar que encara al sòl les conseqüències del clima continental ( altes temperatures estivals i hiverns molt freds, inclòs glaçades, amb escasses precipitacions), per això no es veu vegetació com els boscos, sino que trobem conreus herbacis, per a les pastures. Veiem grans extensions de conreu oberts en bon estat, que poden produir cereals (monoconreu), que necessiten una agricultura de secà.

A la imatge podem observar diferents infraestructures que podrien ser un poble amb granges a prop, encara que no s’aprecia cap bestiar sabem que predomina el bestiar oví, ja que com trobem un conreu herbaci es ideal per la pastura d’aquests animals. Aquest poble podria ser de població envellida a causa del alt èxode rural, encara que podem observar moltes vivendes antigues. Veiem escasses vies de comunicacions ( carreteres secundàries, no autovies).

Podem deduir de aquest paisatge agrari que tot el que es produeix va destinat a la comercialització, encara que no en gran nombre, ja que no compta amb grans instal•lacions. Referent a la vida rural podem veure un estancament, ja que la producció agrícola no dona desenvolupament i com bé es veu a la imatge no hi ha cap infraestructura d’oci ni grans edificacions. Per tant podem deduir que el sector primari s’ha vist afectat per la capitalització i amb ella els sectors secundaris i sobretot el sector terciari de serveis i turisme, encara que aquest bonic paisatge de Zamora pot ser també d’atractiu per alguns i així fomentar una mica el turisme.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.7 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com