ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Xcode


Enviado por   •  24 de Marzo de 2015  •  Apuntes  •  272 Palabras (2 Páginas)  •  247 Visitas

Página 1 de 2

XCODE

Xcode és el principal programa per programar en ios, la majoria de les aplicacions d'Apple es fan amb aquest programa. És totalment gratuït i es pot trobar a la “AppStore”, la tenda d'aplicacions d'apple, però només es pot fer servir en plataformes amb el sistema operatiu ios.

Xcode és un programa que es va crear el 2003, i des d'aleshores ha patit bastants canvis de versió (canviant l'entorn les opcions de programació, compilació...), actualment es troba en la versió 6.x, “x” representant el número de petites actualitzacions que ha patit aquesta versió. En aquest programa, abans de la sisena versió, es programava principalment amb el llenguatge objective-c, però amb la sisena actualització es va introduir un llenguatge nou (tot i que amb moltes semblances amb l'objective-c) anomenat swift. Introduint aquest llenguatge es pretenia simplificar la programació amb Xcode perquè en teoria és més simple i visual. Amb la sisena versió també han introduït un entorn de programació anomenat “playground” que et permet veure els efectes que té el codi que escrius en temps real, sense necessitat de compilar.

Al final no vam fer servir aquest programa perquè, després de molt de temps intentant-ho no vam aconseguir entendre bé com funciona el llenguatge swift perquè hi ha molt poca informació sobre aquest, i la poca que hi ha el compara amb altres llenguatges de programació ja existents, així que per poder entendre el swift s'hauria de tenir uns coneixements previs de programació bastant extensos, cosa que nosaltres no tenim. En definitiva el vam deixar de banda per la seva complexitat, no perquè tingués poques opcions de programació. Pel que hem vist era molt complert.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com