ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Big Bang


Enviado por   •  6 de Diciembre de 2013  •  Exámen  •  299 Palabras (2 Páginas)  •  195 Visitas

Página 1 de 2

Big Bang: ("Gran Explosió")

És el origen de l’únivers,és la teoría com es va originar.

És el model cosmològic de l'Univers que considera que aquest s'ha expandit fins al seu estat actual a partir d'una condició primigènia en la que existien unes condicions d'una infinita densitat i temperatura.

La teoria del Big-Bang va sorgir fa uns 70 anys quan un grup d'astrònoms americans, observant les galaxies, se n'adonaren que l'univers sencer està esclatant actualment davant nosaltres. Totes les galaxies de l'univers se separen de nosaltres: se separen entre elles a velocitats molt grosses.

La teoria del Big Bang es desenvolupa a partir de les observacions en l'estructura de l'univers i a partir dels avenços teòrics.

La Terra es formà com a part del naixement del sistema solar; el que més tard esdevindria el sistema solar existia inicialment com un gran núvol de pols, roques i gasos en rotació. Estava compost d'hidrogen i heli produïts al Big Bang , així com d'elements químics expulsats per les explosions de lessupernoves.

No es coneixen detalls sobre l'origen de la vida. Una de les teories proposades és que la vida, o almenys alguns components orgànics, podria haver arribat a la Terra de l'espai, com postula la teoria de la panspèrmia, mentre que d'altres argumenten que és més probable un origen terrestre. De tota manera, els mecanismes causants de l'aparició de la vida serien similars. Si la vida hagués començat a la Terra, la data en què començà és força especulativa; potser fa uns quatre mil milions d'anys.

Procès d’humanitazació:

l'home biològicament conformat ha anat creant la «cultura humana» i per mitjà d'aquesta s'ha anat civilitzant, això és, esdevenint humà.

És el procés que porta des dels nostres avantpassats simis fins l’home actual. Factors principals de l’hominització: Posició erecta o bipedisme. Augment de la capacitat craniana. Mà prènsil. Llenguatge articulat.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.9 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com