ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Si jo fos una alumna de l'ESO


Enviado por   •  21 de Mayo de 2018  •  Tesis  •  509 Palabras (3 Páginas)  •  321 Visitas

Página 1 de 3

Si jo fos una alumna de l'ESO

Aquella nit havia sigut la pitjor de la meva vida. Érem en plena setmana d'exàmens finals i els havia d'aprovar tots per passar al següent curs de Batxillerat, així que la meva vida es basava en un cercle viciós d'estudiar i estudiar. Després de dormir dues hores, va sonar el despertador. De pressa i corrents vaig sortir de casa en direcció a l'institut, resant per arribar puntual a l'examen de primera hora. En canvi, en arribar, em vaig endur una grata sorpresa. Hi havia hagut un canvi al meu itinerari. Tornava a ser a 4t d'ESO. Vaig insistir en què s'estaven equivocant, que jo tenia examen de física amb la directora i que no pensava perdre el dret a examen per una falta injustificada. A més, vaig repetir múltiples vegades que ja havia aprovat l’ESO i que no tenia cap obligació d'estar allà. No obstant això, tots els alumnes van mirar-me amb cara estranya i el professor va petar-se de riure.

No em va quedar més remei que asseure'm a la meva suposada taula. Tots els alumnes eren un any més joves que jo i aquella classe era un vertader galliner, encara que tampoc es diferenciava gaire de la meva. Encara i així, vaig intentar atendre a totes les classes, ja que aprofitant l'inconvenient repassava coses de base de les quals ja no me’n recordava perquè durant l'ESO no havia prestat prou atenció.

Quan va arribar l'hora del pati, el primer que vaig fer va ser anar immediatament al despatx de la directora i parlar amb ella sobre el malentès. Un cop a la porta, vaig provar d'obrir-la amb totes les meves forces, però estava tancada i semblava no haver-hi ningú a dins. Finalment, vaig haver de donar-me per vençuda i tornar a classe. En realitat no em desagradava tornar a l’ESO, ja que es notava un canvi bastant brusc pel que fa a la feina i l'atenció que requerien les classes. Però això no m'allunyava del meu propòsit: havia de sortir d'allà. Vaig trucar la meva mare per a demanar-li el títol de l'ESO i així poder-lo utilitzar com a prova, però la seva resposta va ser que no el trpbava per cap lloc. Vaig provar de parlar amb algun company o companya de la meva classe a Batxillerat, però tots estaven confinats a l'aula concentrant-se en els seus exàmens. Finalment em vaig donar per vençuda: no hi podia fer res. Sentia una gran impotència, així que vaig córrer a classe, on vaig plorar durant una estona fins a quedar adormida.

Al cap d'una estona, vaig sentir com una mà em sacsejava. La mà va resultar ser de la meva mare, que m'estava despertant per anar a l'institut.  Em vaig sobresaltar i vaig començar a cridar que jo era de Batxillerat i fins que em vaig tranquil·litzar no em vaig adonar del que havia passat. Tot havia sigut un malson, un horrible malson en forma de repetició de curs, encara que aviat me'n vaig adonar que el vertader malson era l'examen de primera hora.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.8 Kb)   pdf (44.3 Kb)   docx (10.7 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com