ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

EL CONVIDAT


Enviado por   •  26 de Noviembre de 2013  •  340 Palabras (2 Páginas)  •  184 Visitas

Página 1 de 2

"El convidat", amb QUIM MONZÓ (capítol sencer)

Categoria: General Escrit per: Albert 10 Comentaris Comparteix

Amb Quim Monzó, saps com comencen els caps de setmana, menjant, però no saps com acaben. I el meu ha acabat molt bé. Em costava imaginar com és la convivència amb un home a qui li agrada tant estar sol. Que s’estima més observar, que compartir. I, amb tot, m’he sentit molt a gust a casa seva. Han estat dos dies molt intensos i estic molt satisfet d’haver pogut compartir amb vosaltres el meu viatge a l’univers Monzó. M’agraden molt aquests moments d’instant previ. De nervis i d’il·lusió. De compte enrere. Falten només 6 dies per al retorn d’El Convidat, perquè dilluns a la nit s’estreni la segona temporada del programa. Ja tenim a punt 13 nous caps de setmana, 13 viatges al món més íntim de personatges que m’han obert casa seva. I una vegada més, m’he sentit un privilegiat amb tots i cada un d’ells.

He visitat Miquel Calçada als Estats Units, on viu des de fa uns mesos. També he compartit un cap de setmana amb la monja Teresa Forcades i la resta de germanes de la comunitat del monestir de Sant Benet de Montserrat. He passat dos dies a casa de l’escriptor Quim Monzó, l’home que en 58 anys, no ha tingut mai cap convidat a casa.

He passat un cap de setmana a casa de Xavier Sardà, al Maresme; a casa del músic Gerard Quintana, a Eivissa; a casa de la periodista Pilar Rahola, a Cadaqués; o a casa del pilot Isidre Esteve, a Oliana. També m’han convidat el doctor Santiago Dexeus, l’exfutbolista Carles Rexach, la dibuixant Pilarín Bayès o l’arquitecta Benedetta Tagliabue.

A aquesta llista, s’hi han d’afegir dos amfitrions més encara pendents de gravació. De moment, el primer capítol que s’emetrà és el de dilluns vinent, amb el gran Quim Monzó.

Tinc moltes ganes que ho veieu, que ho puguem compartir. Em farà molta il.lusió que m’acompanyeu en aquests 13 viatges. Us espero dilluns 19 de setembre, a les 22.15h, a TV3.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com