ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Ucraïcna


Enviado por   •  8 de Abril de 2014  •  Tesis  •  778 Palabras (4 Páginas)  •  177 Visitas

Página 1 de 4

1-Busca informació sobre Ucraïna: situació geogràfica i història més recent. Ucraïna és un estat de l’Europa de l’est, que limita amb Bielorússia, amb Rússia al nord-est i a l'est, amb la mar d'Azov, l'estret de Kertx i la mar Negra al sud, amb Romania i Moldàvia al sud-oest, i amb Hongria, Eslovàquia i Polònia a l’oest.

El 2005 es va produir la revolució taronja , sèrie de protestes populars contra el frau electoral realitzat a favor del candidat governamental pro-rus Víktor Yanukóvich contra Víktor Yúshenko . Després de la decisió del Tribunal Suprem es van repetir les eleccions , on Yúshenko va guanyar convincentment. Després de la revolució i la derrota del favorit de Rússia a la presidència d'Ucraïna , el Govern rus va iniciar la revisió de les seves relacions amb Ucraïna . Una de les conseqüències va ser l'inici en 2006 dels conflictes amb Rússia per l'exportació de gas natural. En les eleccions parlamentàries de 2006 , la formació política de Yanukóvich va obtenir el 33,28% dels vots , el bloc de l'exprimera ministra Júlia Timoixenko , el 22,7 %, mentre que el bloc La nostra Ucraïna , la principal base de suport del president Iúixenko , es va situar tercer, amb el 13,53% . El Partit Socialista d'Ucraïna , membre de l'actual coalició governant , va aconseguir el 5,37% , seguit del Partit Comunista , amb el 3,46% i del bloc Oposició Popular , amb el 3,35% .

2-Com es va originar el conflicte? Quan el ucraïnesos van decidir que volien ser un estat propi i poder-se unir amb la Unió europea. Més tard, els seus veïns, Rússia, van intervenir en que no volien perdre el país.

3-Quina influència en té Rússia en el país? La influència que té Rússia en aquest conflicte, es que Ucraïna abans eren de la Unió soviètica, també hi ha molta població prorussa. I que Rússia és més rica, i els hi influeix econòmicament. A part estan envoltats de països rusos (influència geogràfica).

4-Qui es Yanukóvich? Víktor Yanukóvich és l’ex-president d’Ucraïna. Va ser el líder del Partit de les Regions (un dels principals partits polítics dl país). I va exercir de governador del Govern.

On ha estat destituït al febrer del 2014, per protestes que van desencadenar contra la revolució Euromaidán.

5-Quins formen l'oposició? Què demanen?

La població ucraïnesa que demanen formar part de la Unió Europea.

6-Quins es manifesten en Kiev?

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.8 Kb)  
Leer 3 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com