ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Cartes D'hivern


Enviado por   •  29 de Octubre de 2014  •  536 Palabras (3 Páginas)  •  314 Visitas

Página 1 de 3

RESUM ( per capítols)

Aquest llibre està dividit en 12 capítols; els quals es poden resumir de la següent forma:

Capítol 1

Teresa Louzao, un dia, va rebre una carta del seu germà.

Es va llevar un gran pes del consciència al veure que el seu germà no sabia oblidat d'ella i que sempre se'n recordava de tots el moments que havien viscuts junts. Teresa al veure que era del seu germà s'apropà a l'aparador on veia les fotografies de la seu família i li venien a la ment tota mena de records: de la seu mare , del seu germà.... Li va donar més atenció a una fotografia en concret on estava Teresa, Xavier i Adrià (en una capella de Sant Roc). On Xavier i Adrià l´acceptaren a Teresa com a companya i on va descobrir que estava enamorada d´Adriá (tota la vida).

Es va concentrar en el sobre (Teresa) on va pensar on devia estar eixa destinatari que ficava. Doroña-Vilarmaior però obri el sobre pensant que seria alguna publicació o traducció del seu germà però a l'obrir...

Va veure que hi havia :un altre sobre (aquest sobre era reforçat i fort) dins, i un full on llisgué : era una carta de Xavier molt estranya el qual li demanava que fer-ha dues coses per ell:

1. Que no òbrigues l´altre sobre.

2. Que , si en una setmana no ha rebut noticies d´ell que vaja ala comissària de Vigo i pregunte per l´inspector Soutullo (que li donara el sobre).

Li conta que en aquest mon hi ha coses que les persones no podem imaginar ( no com abans creia ell).(Temor , mort, ajudar a Xavier, carta de la planta baixa).

Teresa estava molt inquieta (deveres o reial la carta?)

No podia avançar l'ansietat , es veia envoltada de les paraules del seu germà (3 dies passaren).

Va agafar el sobre i l'examinà i l´obrí hi havien fulls escrits per Xavier ,unes quantes cartes d´Adrià adreça (Doroña-Vilarmaior).

Un altre sobre menut amb fotografies molt semblants (sèrie).

Va intentar dominar els nervis i comença a llegir aquells fulls per trobar-hi una explicació.

Capítol 2

Xavier conta al principi de la carta,

Leer Ensayo Completo

Suscríbase

la seua vida, les seues activitats, pensant que lo millor que podia fer era passar este escrivint que era lo que millor sabia fer. El començament de la carta tractava de contar la seua

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (3.1 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com