ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Diario de una mujer joven durante la Segunda Guerra Mundial


Enviado por   •  6 de Marzo de 2013  •  302 Palabras (2 Páginas)  •  611 Visitas

Página 1 de 2

The diary of a young girl

Introduction

Anna Frank li parla al seu pare sobre els sentiments que té cap a Peter i el seu pare li dona consells. ¿ Que vol dir amb el món exterior?

Anna es una adolescent normal, encara que no té una vida ordinària. Anna viu a Holanda durant la Segona Guerra Mundial. La seva família i ella s’amaguen en un pis d’un edifici a Amsterdam. S’amaguen dels alémans que estan invaïnt Holanda ja que estan arrestant als jueus i desitjant matar-los.

En aquest moment Alemanya es dirigida pel partit nazi de Adolf Hitler (1933), la vida pels jueus a Alemanya era molt complicada. Al pas del temps als jueus no se li permetia fer llocs de treballs o dels béns propis. Més tard als seus negocis i cases van ser atracades i incendiades. Una nit de novembre del 1938 milers de edificis de jueus van ser destruïts i 30,000 jueus van ser detinguts. Aquests van ser enviats a camps de concentració, que eren grans presons on els jueus treballaven en dolentes condicions i molts anaven morint o eres assassinats.

1938 els alemanys envaeixen Txecoeslovaquia, ja que els habitants d’aquella zona parlaven alemany.

En 1939 l’exercit alemany es va traslladar a l’altre part de Txecoeslovaquia. Quan els alemanys van envair Polònia, al mateix any G.Bretanya i França entren a la guerra amb Alemanya. Abril de 1940, l’exercit alemany amb Dinamarca i Noruega i en maig amb Luxemburg, Bèlgica i Holanda, van vèncer al exercit francès i va empentar al exercit britànic fora de França.

En aquests països el jueus van ser enviats a camps de concentració, jueus de Holanda van ser a un camp a Westerbork (nort d’Holanda). Després van ser traslladats a camps d’Alemanya i Polònia. Alguns jueus van poder escapar abans de que els portessin als camps.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.8 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com