ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Curtmetratje


Enviado por   •  17 de Abril de 2020  •  Tareas  •  338 Palabras (2 Páginas)  •  223 Visitas

Página 1 de 2

1 - Identificar el protagonista i descriure'l (adjectius).

El protagonista es el Piper, un ocell petit, que viu amb la seva mare a la platja, degut a això és un personatge molt depenent de la seva mare, i és bastant poruc. És amigable i per tant li tenim estima i ens sembla tendre. Al final el trobem hàbil, generós, més independent i creatiu.

2 - Determinar quins són els tres actes (plantejament, nus i desenllaç) del curtmetratge.

Plantejament: ens situa en la rutina del personatge, on a la platja amb la seva mare que la manté i amb els altres ocells que també van a buscar menjar.

Nus: la seva mare decideix que ha de començar a buscar-se el menjar sola i decideix que s’alimenti ella mateixa anant a buscar el menjar a la platja. Però no surt bé i acaba agafat por a l’aigua.

Desenllaç: L’ocell descobreix que els ermitans utilitzen una altre tècnica per menjar i decideix utilitzar-la, així perd la por i aconsegueix més menjar.

3 - Identificar, en el curtmetratge, quines són les cinc parts del drama segons la L.A.B. i descriure-les tal i com es desenvolupen en el film (Situació Inicial d'Equilibri, Accident, Acció que inicia un subjecte, Clímax i Desenllaç). Es tracta de dir, per exemple: "La situació inicial d'equilibri va des que el protagonista fa això fins que passa això altre."

Situació Inicial d'Equilibri: comença amb les gavines agafant menjar fins que el Piper arriba a la vora i es decideix a buscar menjar.

Accident: L’accident va des que Piper està buscant menjar fins que arriba una onada i l’arrossega.

Acció que inicia un subjecte: S’inicia quan l’ocell troba els ermitans fins que els segueix fins el mar.

Clímax: el clímax s’inicia quan l’ocell veu com els ermitans aconsegueixen el menjar sense que se’ls emporti l’onada i decideix fer el mateix, i acaba quan descobreix que li encanta el mar i que li serveix per pescar millor.

Desenllaç: Va des que tots els ocells queden bocabadats amb la nova tècnica fins que Piper esta molt feliç buscant menjar a l’aigua.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2 Kb)   pdf (45.4 Kb)   docx (7.2 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com