ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Polseres Vermelles


Enviado por   •  10 de Octubre de 2013  •  598 Palabras (3 Páginas)  •  228 Visitas

Página 1 de 3

1ª Temporada:

-Nombre de capítols: Aquesta temporada està formada per 13 capítols

-Horari d'emissió: Cada dilluns a les 22:30 a TV3

-Resum: Els protagonistes de la sèrie són un grup de nois que formen els polseres vermelles, aquest grup està constituït amb 5 nois i 1 noia. En Jordi i en Lleó que estan malalts de càncer,en Toni que pateix síndrome d'Asperger, l'Ignasi que pateix del cor, en Roc que està en coma i és el narrador de la història que ens situa en cada capítol del que està passant i la Cristina que està malalta d'anorèxia.

Comença amb un noi que es diu Jordi, un malalt de càncer de cama que vivia a Andorra i va haver de venir a fer l'operació d'amputació de la cama a Barcelona. A l'hospital va conèixer al seu company d'habitació, en Lleó, que també és un malalt de càncer de cama , i li va proposar crear un grup d'amics a l'hospital. Seguint les recomanacions d'en Benito, un senyor de l'hospital, li va dir que el grup havia de estar format per un líder, un segon líder, l'imprescindible, el guapo, el llest i la noia, formant aquest grup representaven a en Benito i als seus germans. Amb aquest grup tenien que formar com una família a l'hospital y recolzar-se entre ells. El Lleó i el Jordi eren el líder i segon líder, la Cristina, una pacient amb anorèxia era la noia. l'Ignasi, que tenia problemes de cor era el guapo, en Toni, un noi amb el síndrome d'Asperger que va estar ingressat a causa d'un accident de moto va ser el llest, I en Roc, un noi que està en coma a causa de una caiguda des d'un trampolí va ser l'imprescindible.

Un cop el grup va estar format es van ajudar mútuament a fer més fàcils els tractaments de cadascun. Al final, En Roc va despertar del coma, l'Ignasi va morir en una operació, en Jordi, la Cristina i en Toni van ser donats d'alta i a l'hospital es van quedar en Lleó i en Roc.

2ª Temporada

-Nombre de capítols: Aquesta temporada està formada per 15 capítols

-Horari d'emissió: Cada dilluns a les 22:30 a TV3.

Índex d'audiència

La sèrie va tenir una audiència global 42.000 espectadors, d'un 37% en nens i un 50% entre els joves.

-Resum: Han passat dos anys des del dia que els Polseres es van acomiadar del Lleó que es va quedar a l'hospital i el grup es va desfer. Li anaven a donar l'alta definitiva, però les proves van a anar malament, el càncer se li havia reproduït. Jordi viu de nou a Andorra amb la família i en Toni està treballant

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (3.2 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com