ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Atletisme Adaptat


Enviado por   •  5 de Enero de 2013  •  677 Palabras (3 Páginas)  •  282 Visitas

Página 1 de 3

El treball de recerca és un treball d’investigació que ha de realitzar tot l’alumnat de batxillerat. Té una durada d’unes 70 hores i representa el 10 % de la qualificació final del Batxillerat, per la qual cosa convé dedicar-hi atenció, esforç i exigència. El treball pot estar emmarcat dins d’una matèria o pot ser interdisciplinar. Està dirigit per un professor-tutor i es presenta per escrit i oralment. S’avalua tenint en compte l’actuació durant la realització del treball, l’informe escrit i la presentació oral.

El treball de recerca té caràcter individual. En els casos que el treball a realitzar prevegui alguna part de tipus experimental (treball de camp, laboratori o taller), aquesta investigació podrà realitzar-se en grups reduïts (de 2 a 4 alumnes). En aquests casos el tutor, en fer el seguiment, fa una avaluació individual de cada alumne; en particular, el dossier del treball i la presentació que se’n faci han de ser individuals.

El treball de recerca ha de ser una investigació original, en el sentit que sigui el resultat d’una veritable recerca de l’alumne i no pas una mera exposició d’una recerca feta per un altre investigador sobre la qual l’alumne s’ha documentat en un primer estadi del treball.

D'acord amb la legalitat vigent, atès que la llengua vehicular de l'ensenyament és el català, el treball de recerca i l'exposició oral seran en català. Els treballs fets en el Departament de Castellà podran fer-se en castellà. Els treballs fets en el Departament de Llengues Estrangeres es podran fer en francès o anglès.

La memòria escrita no ha de tenir faltes d’ortografia. Per tal d’evitar-ho cal utilitzar els correctors ortogràfics i repasar el text abans del seu lliurament. Aquesta darrera és una tasca que ha de portar a terme l’alumne i no pas el tutor.

Etapes del treball de recerca

 Tria i delimitació del tema, fixació de l’objectiu o hipòtesi de partida i elaboració de l’esquema provisional del contingut.

 Planificació de la recerca. Especificació de les activitats previstes, dels recursos, dels materials, dels mètodes o tècniques que s’hi utilitzaran, d’acord amb les característiques del treball (d’observació i/o d’experimentació).

 Documentació i activitats de camp. Consecució de documents (llibres, revistes, CD-ROM, Internet, etc.) sobre el tema i extracció d’informació i realitzacio d’activitats de camp per obtenir dades a partir de l’experimentació o de l’observació directa.

 Anàlisi i interpretació de les dades, i extracció de conclusions que confirmin o desmenteixin la hipòtesi o les previsions fetes sobre la qüestió estudiada.

 Redacció de la memòria escrita. Elaboració d’un

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (4 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com