ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

La Depressió


Enviado por   •  8 de Mayo de 2014  •  587 Palabras (3 Páginas)  •  134 Visitas

Página 1 de 3

LA DEPRESSIÓ

És quan l'estat d'ànim d'un individu en un determinat moment de la seva vida pateix sentiments llargs de tristesa o símptomes relacionats que afecten la seva capacitat per relacionar-se amb altres, treballar o afrontar el dia, i com a conseqüència la tristesa es converteix en una malaltia.

Tipus de depressions

Hi ha diversos tipus de trastorns depressius. Els més comuns són el trastorn depressiu greu i el trastorn distímic . El trastorn depressiu greu, es caracteritza per una combinació de símptomes que interfereixen amb la capacitat per treballar, dormir, estudiar, menjar, i gaudir de les activitats que abans resultaven agradables. Sol manifestar-se només una vegada en la vida. El trastorn distímic, també anomenat distímia, es caracteritza pels seus símptomes de llarga durada (dos anys o més ), encara que menys greus, poden no incapacitar una persona però sí impedir desarollar una vida normal o sentir-se bé.

Hi ha algunes variacions petites o que nomñes ocorren en determinades causes que són: depressió psicòtica, depressió postpart, el trastorn afectiu estacional i el trastorn bipolar.

Símptomes

Disminució de l'interès o de la capacitat per gaudir en totes o gairebé totes les activitats. Pèrdua important de pes sense fer règim o augment de pes sense menjar grans quantitats. Insomni o hipersòmnia. Agitació o alentiment psicomotors. Fatiga o pèrdua d'energia. Sentiments d'inutilitat o de culpa. Disminució de la capacitat per pensar o concentrar-se. Pensaments recurrents de mort, es a dir, pensar en suicidar-se.

Causes

No hi ha una causa única coneguda de la depressió. Aquesta sembla ser el resultat d'una combinació de factors genètics, bioquímics, i psicològics.

Alguns tipus de depressió tendeixen a transmetre de generació en generació, el que suggereix una relació genètica. No obstant això, la depressió també pot presentar en persones sense antecedents familiars de depresión. A més, els traumes, la pèrdua d'un ésser estimat, una relació dificultosa, o qualsevol situació estressant pot provocar un episodi de depressió.

Tractament

Hi ha dos tipus, el tractament farmacològic i la psicoteràpia. En general, el tractament farmacològic és necessari. En una primera fase es medica de forma intensa al malalt per aconseguir que els símptomes desapareguin i es pugui iniciar la recuperació del malalt. En una segona fase es subministren fàrmacs per impedir la manifestació de la malaltia. - Tractament farmacològic amb antidepressius : Els antidepressius s'utilitzen per corregir desequilibris en els nivells de les

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (3.9 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com