ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Cadena de favors


Enviado por   •  7 de Febrero de 2012  •  Informes  •  392 Palabras (2 Páginas)  •  450 Visitas

Página 1 de 2

CADENA DE FAVORS

La pel • lícula tracta sobre un nen anomenat Trevor que vivia sol amb la seva mare perquè el seu pare era a la presó, el nen la majoria del temps estava sol ja que la seva mare treballava doble torn.

Bé aquesta història comença el primer dia de classes quan el professor de Trevor els demana als seus alumnes que realitzin un projecte escolar per millorar el món, aquest dia al nen se li va acudir un bon projecte realitzar una cadena de favors, és a dir, el va creure que en ajudar a una persona elles contribuirien a fer més favors i així ajudar-se uns amb altres, tenint paciència, respecte, solidaritat, etc.

El primer favor que va fer Trevor consistir en ajudar un rodamón sent solidari, senzill, caritatiu, amistós amb el per que ho porto a casa, li va donar de menjar, i li va donar tots els seus estalvis perquè es comprés roba i sabates, tenint- confiança. El deixo que dormís en el seu cotxera i el vagabund en agraïment a l'ajuda que el nen li brindo es va posar a compondre una camioneta vella de la mare de Trevor, als pocs dies la mare de Trevor es va adonar que un rodamón estava vivint a casa seva i el va córrer sent irrespectuosa amb el pobre vagabund. En arribar Trevor del escola li pregunta a la mare que on estava el seu amic i li va contestar que l'havia corregut per que estava robant i el li va comentar sobre el seu projecte de la cadena de favors i ella li va contestar que estava boig que com creia canviar a les persones i al món només amb favors es comporto de manera intolerant al parlar-li a si a Trevor. Però a Trevor això no li importo i va anar a buscar al seu amic el vagabund i el va trobar treballant en un hotel s'havia tornat responsable, net i amb dignitat, en veure això Trevor es va posar feliç i li va demanar que seguís amb tres favors el rodamón li va dir que si, i ajudo a tres vagabunds els va donar menjar, roba, aliments, casa però aquests vagabunds no agrair res per que van seguir drogant, i alcoholizándose en veure això al ...

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com