ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

ACTIVITATS FÍSIQUES I ESPORTS A L'AIGUA


Enviado por   •  3 de Octubre de 2020  •  Apuntes  •  263 Palabras (2 Páginas)  •  73 Visitas

Página 1 de 2

ACTIVITATS FÍSIQUES I ESPORTS A L'AIGUA

b) Els que t'agradaria conèixer o millorar: buceig, vela, caiac, windsurf, surf, paddle-surf,...

Els esports aquàtics que m’agradaria conèixer i practicar de manera freqüent són els següents:[pic 1]

El surf és un esport aquàtic que consisteix en mantenir-se en equilibri, lliscant sobre una taula, que s’arrossega per les ones del mar, el major temps possible i sense caure de d’aquesta taula. Els professionals en aquest esport, quan han de competir, disposen de 20 minuts per demostrar les seves habilitats, els surfistes són avaluats en les tres o quatre millors onades. A més, tenen en compte la quantitat de temps que romanen sobre la taula, la qualitat dels seus moviments i les diverses postures sobre la taula de surf.

El material necessari per poder practica aquest esport són: la taula de surf, el vestit de neoprè, una corretja (aquesta es subjecta al turmell del surfista, perquè no es perd la taula quan cau a l’aigua), les quilles i el grip de la taula de surf, la parafina, els escarpins i la funda per la taula de surf.

Les tècniques per poder brillar sobre la taula de surf són diverses segons cada ona. Les tècniques més comunes són: take-off o enlairament, floater, Cut-back o tall i tornada, tub i aeri.

El tipus de taules, també son diverses. Les taules modernes tenen perfil de peix i es fabriquen de poliuretà modelat a mà i embolicat en fibra de vidre. Mesuren entre 2 i 2,3 m, i gairebé totes disposen de tres aletes, per millorar l'estabilitat. Alguns exemples són: «Shortboard», «Longboard» i «Bodyboard».

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.6 Kb)   pdf (50.7 Kb)   docx (9.3 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com