ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Abstracto


Enviado por   •  24 de Diciembre de 2012  •  212 Palabras (1 Páginas)  •  259 Visitas

Un cop em van dir que una persona no era tan sols el seu físic, el seu aspecte, la seva part de fora, l’exterior que només podem veure amb un simple cop d’ull, no, no és re d’això.

Una persona és els seus somnis o els que havia tingut, les seves esperances, els seus amors, les seves aventures, les seves pors, les seves ideologies, les seves ambicions, tot el que va fer i el que farà, les seves preocupacions, les seves anècdotes, la seva infantesa, la seva joventut i la seva maduresa, el seu punt feble, les seves circumstàncies, els seus dots, els seus moments feliços, però també els tristos i els dolents, tot el que va aprendre d’aquell o d’aquella, els seus records, els seus grans moments, els seus rivals, els seus íntims, els seus riures, els seus sentiments...

La seva història.

No ets qui creus que ets realment, tu ets tot el que t’omple a tu i als del teu costat, els que t’ajuden, t’estimen i t’aprecien. És això el que ens fa, a cada un de nosaltres, una persona especial, tots diferents, amb mil coses per destacar. Per això no hi ha millor veritat que aquesta frase: el valor de les persones rau en el seu interior, no en el seu cos.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.2 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com