ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Ampliant llurs


Enviado por   •  9 de Octubre de 2013  •  Informes  •  352 Palabras (2 Páginas)  •  207 Visitas

Página 1 de 2

Ampliant llurs àmbits de competència, es pretén reflectir les particularitats que defineixen aquesta organització i la tradició franciscana que la caracteritza, amb la voluntat que sigui útil en el futur i que la seva implantació en el sí de la Confraria es produeixi amb naturalitat i normalitat. Per això, i per la voluntat que el present document defensi totes les sensibilitats internes, ha estat redactat, corregit i aprovat mitjançant un procés Assembleari d’elaboració, liderat pels confrares i la comunitat de frares franciscans i protagonitzat pel debat i el consens.

La vertadera naturalesa de la Confraria radica en la solidaritat i la fraternitat, aspectes aquests que tant caracteritzen la cultura franciscana, han motivat una redacció acurada del Reglament amb la intenció de que aquesta sigui transmesa a tots. També perquè aquestes virtuts arribin a totes les organitzacions germanes amb l’ànim de col·laborar i participar amb elles en tots aquells esdeveniments que proclamin totes o alguna de les finalitats fundacionals abans esmentades. Seran d’especial importància les actuacions adreçades al proïsme, on la Confraria hi destinarà quantes ajudes pugui i aprovi l’Assemblea General.

La Confraria de la Joventut Seràfica es situa a l’àmbit del Bisbat de Mallorca i, en particular, del Secretariat Diocesà de Confraries de Setmana Santa de Palma, i a ell es sotmet amb tot allò que pugui concernir-la. En conseqüència, li reconeix el paper de moderador, conciliador i assessor amb tot allò que representa el seu dia a dia. Al mateix temps, s’integra dins l’Associació de Confraries de la Setmana Santa de Palma on hi participarà de manera activa en les activitats que es duguin a terme. Els representants de la Junta Directiva, dins l’associació, vetllaran per defensar els interessos i el bon nom de la Confraria en els òrgans de govern de dita associació.

Els nins i els joves, veritable actiu de la Confraria, tenen amb aquest RRI un complement més per a la seva formació integral que els ajudarà a ser millors confrares i persones. Amb el pas del temps, aquesta empremta franciscana passarà a formar part de les seves personalitats, complint així la labor formativa i educadora que tant caracteritza l’entorn fran

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.2 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com