ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Bkjvxlzgfudsba


Enviado por   •  9 de Marzo de 2015  •  636 Palabras (3 Páginas)  •  93 Visitas

Página 1 de 3

Aquest anunci ens vol transmetre que el nou Volkswagen és màgic, però no només això, sinó, que et donarà allò que vols, quan penses que ja ho tens tot perdut, tens el cotxe que et donarà esperança, que et portarà allà on tu realment desitgis, que et donarà el que realment vulguis.

Aquest anunci està dirigit a un públic principalment masculí. Més concretament, està dirigit a pares de família que volen un cotxe còmode, ampli, pensat per a adults i nens, un cotxe elegant i discret, un cotxe amb totes les comoditats possibles. ës per això que el protagonista de l’anunci és un nen, perquè la figura dels nens, i més aquest nen en concret, entendreix als pares que el veuen. Tot i estar dirigit especialment als homes, la dona no es deixa de costat, a l’anunci també apareix la mare com a propietària del cotxe. Això queda remarcat amb el pla final, on es veu el nen davant del cotxe, suposadament, les duies coses que més estima un pare o mare, el seu fill, i l seu cotxe.

L’anunci manté una estètica suau i equilibrada. Tot el decorat, la casa i fins i tot el cotxe, que és platejat, és de tons grisos blancs, color fusta molt clara, beix… En contrast amb la figura central, el nen, que va vestit completament negre, fins i tot la màscara. Hem de remarcar que el vestuari d’aquest nen crida molt més l’atenció que si el nen anés vestit normal, ja que quasi tothom coneix a Darth Vader, i sinó, li sona, això fa que encara et faci més gràcia i te’n recordis més de l’anunci.

Per un altre costat, hem de dir que a l’anunci no apareix cap tipus de diàleg, l’únic que sentim és la cançó de La Guerra de les Galàxies.

Aquest anunci conmbna un seguit de plans basant-se en el primer pla, el pla mig i el pla sencer. El pla que més utilitzen és el pla sencer, però podem veure un primer pla al enfocar ol gos, o al principi quan enfoquen al nen, al enfocar el nino i al enfocar el comandament a distància del cotxe. El pla mig, el podem veure quan el nen està amb la mare a la cuina, i després quan la mare està també a la cuina, però amb el pare.

Quant a la relació entre l’estètica i el significat de l’anunci amb el públic a qui es dirigeixen i el que volen transmetre, s’ha de dir que és molt bona. Han aconseguit donar a entendre perfectament cap a qui es dirigeix l’anunci, aconsegueixen cridar l’atenció del seu públic objectiu amb diversos elements: primerament l’aparició del nen i més tard la del pare, la mare i fins i tot el gos, ens dona a entendre a la perfecció que aquest és un anunci dirigit a les famílies, als pares. La casa ens mostra que va dirigida a una família de classe mitja alta, el cotxe és, si fa no fa, assequible, però no és per a qualsevol, has de tenir una mica de prestigi i benestar econòmic. Els colors de tot l’anunci ens indiquen que el cotxe és per a gent discreta, formal i estabilitzada,

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (3.4 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com