ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Cartes D'hivern


Enviado por   •  14 de Mayo de 2014  •  308 Palabras (2 Páginas)  •  420 Visitas

Página 1 de 2

Cartes d’hivern

Com tots els estius la segona setmana d’agost, Xavier i Adrià es reunien a Viveiro, on parlaven i recordaven la seua infantesa.

Adrià li va contar que volia tornar a viure a Galícia, amb tranquil•litat. Xavier mentre mirava el periòdic va encontrar un anunci d’una casa embruixada a Vilamaior, l’Adrià es va guardar el numero.

Als dos mesos va cridar i va preguntar per la casa i va concretar una cita. El propietari li va dir que anara al bar Sttugart i preguntara per Bieito, el propietari del bar. Bieito li va donar les claus de la casa, la va veure, li va agradar i la va comprar.

Desprès de la tornada de Xavier del Canadà, envià a sa germana un sobre amb histories sobre el seu amic Adrià, i li diu que si en una setmana no rep noticies seues que vaja a la comissaria de Vigo i preguntara per l’inspector Soutullo.

Xavier, en obrir la bústia troba cartes de seu amic Adrià, en obrir-les veu que esta en apurs, esglaiat per lo que li contava, va anar a la seva ajuda, però ell no sabia a lo que s'havia de enfrontar en aquella casa tan misteriosa.

En arribar no va veure el cotxe del seua amic, va entrar i va veure que tot estaba en el seu lloc. Va fer el que va fer l’Adrià.

La casa es va cremar i no van trobar ni resto d’ells. Un dia la germana de Xavier va anar a passejar pels alrededors i va encontrar el llibre de dibuixos del que parlaven en les cartes, el va agafar, va fer una foguera i el va cremar, el terra va començar a tremolar, quan es va cremar per complet va parar de tremolar, Teresa la germana de Xavier va anar cap al cotxe va muntar i sen va anar de aquell lloc sense mirar arrere.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.6 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com