ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Compliment del POUM


Enviado por   •  14 de Noviembre de 2014  •  Informes  •  299 Palabras (2 Páginas)  •  103 Visitas

Página 1 de 2

COMPLIMENT DEL POUM ( Pla General d'Ordenació Territorial i Urbana i plantejament urbanístic derivat )

Per a poder crear el nostre propi projecte que inclou el disseny d'un punt d'informació em d'estudiar i d'informar-nos sobre el que i el que no podem fer en la zona del Castell per veure les opcions que tenim.

El POUM és un document d'ordenació urbanística integral del territori, en aquest cas Palafolls. La seva principal funció és classificar els territoris segons els tipus de sòl que defineix la llei; urbà, urbanitzable i no urbanitzable igual que definir un model i unes pautes per a edificar.

El castell de Palafolls està classificat dins de sòl no urbanitzable, sòl que te un valor agrícola, forestal, ecològic, paisatgístic, o presenten especials condicions topològiques, i es protegeixen en el Pla General del procés urbanitzador igual que s'hi afavoreixin els usos rurals. També està classificat com a X2, aquests tipus de edificis estan protegits i aquest sòl te unes limitades possibilitats de edificació d'acord amb el seu objectiu de protecció.

I com el nostre projecte de construir un Punt d'informació és allà al castell em de saber que podem i que no podem fer en aquella zona.

-No podem enderrocar cap de les construccions protegides.

-En l'entorn de la zona protegida només s'hi admeten els usos actuals o els equipaments compatibles.

I especificant més, el Castell està classificat com a edifici monumental i està assenyalat com a bé cultural d'interès local.

Be, hi ha dos graus de protecció; protecció Parcial i protecció Integral. El castell compta amb una protecció Integral, en aquest nivell s'inclouen les construccions que han de ser conservades íntegres pel seu caràcter singular o monumental i per raons històriques o artistes, i el que el POUM de Palafolls regeix és que només s'admeten obres de restauració i reposició d'elements arquitectònics.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.9 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com