ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

La Odna Treballadora


Enviado por   •  4 de Febrero de 2013  •  296 Palabras (2 Páginas)  •  162 Visitas

Página 1 de 2

El dia 8 de març es celebra el dia internacional de la dona declarat per la ONU. Molta gent a comés l’error de afegir al final treballadora. Crec que es comet un error greu perquè ja hi ha un dia marcat que és el 1 de maig (dia del treballador\a). Crec que no podem confondre a la gent fent declaracions i escrits amb tanta poca precisió.

Aquest 8 de març es va dedicar a ressaltar la figura de la dona treballadora cometent un greu error i en un dia equivocat. Si es parla del dia internacional de la dona no és per ressaltar només la figura de la dona treballadora sinó que també aquelles que no treballen. Hi han dones que és dediquen a la família i la llar, les mestresses de casa. No cobren un sou, ni tenen que fitxar a unes hores ni donar explicacions de la feina que fan. Aquest col•lectiu de dones es dediquen a la família i es senten compensades amb l’amor que reben a canvi dels seus familiars. Aquest cas, conegut per tothom, és un clar exemple que no només hem de ressaltar la dona treballadora.

Estic d’acord que hem de ressaltar la figura de la dona en la societat, i defenso aferrissadament l’ igualtat entre els homes i les dones. Aquest any han perdut una oportunitat de defensar la seva figura. Amb això vull dir que l’ igualtat no l’hem de trobar només a la feina sinó també en l’esport, en les tasques de la llar, en oportunitats, ….

Algú o alguna es pot sentir ofès per aquest escrit i titllar-me de masclista, no és la meva intenció. Només vull deixar palès que no hem d’adaptar un dia tant important com aquest perquè ens surti un discurs adequat al nostre interès.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.6 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com