ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Los elementos principales de la novela de suspense


Enviado por   •  12 de Mayo de 2015  •  Informes  •  287 Palabras (2 Páginas)  •  115 Visitas

Página 1 de 2

Terror

- L’element fonamental és la sorpresa: la por al desconegut, al que no veiem (la foscor, els personatges misteriosos, estranyes malediccions…)

-

- la corba d’intensitat dramàtica es en forma de muntanya russa amb pics de serra dentats, és a dir, que els canvis d’intensitat son sobtats i brutals.

- generalment, aquesta estructura va in crescendo fins arribar a una enorme explosió final.

- hi ha, però, variacions dins el gènere com, per exemple, el terror psicològic on el ritme sol ser lent i pausat i això es converteix, precisament, en una de les fonts d’inquietud en l’espectador, sap que passarà alguna cosa, però, no acaba da0rribar al moment i això el fa patir.

Acció:

- solen ser semblants a l’estructura de terror, amb gràfiques dentades i constantment creixents

- la trama sol estar en plena de barreres, complicacions i revessos en les seqüències d’acció

- els punts de gir solen ser constants

- importància de la sorpresa

Ciència ficció I FANTÀSTIC

La clau està en la versemblança. Generalment ens proposen mons il·lusoris i allun6yats del que coneixem però, precisament per això hem de dedicar més temps a fixar les regles d0aqquest mon perquè l’espectador tingui com funciona tot. El repte es aconseguir que el fantàstic sigui versemblant.

- Importància del diàleg expositiu. Son aquells diàlegs que tenen com a finalitat bàsica informar l’espectador del funcionament d’alguna cosa que desconeix. Generalment, s’utilitza la figura d’un personatge secundari al que un altre li explica les coses ( quan en realitat l’única cosa important té informar al espectador).

Romàntic

Sol ser un híbrid, o bé comèdia romàntica o bé drama romàntic. El que està en joc es l’amor, la seva consecució o la pèrdua i sol comptar amb sub-trames de superació personal i ascensió de personatges. Ex: tu y yo

...

Descargar como  txt (1.9 Kb)  
Leer 1 página más »
txt