ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Manuscrit De Les Besties


Enviado por   •  6 de Noviembre de 2013  •  393 Palabras (2 Páginas)  •  287 Visitas

Página 1 de 2

EL MANUSCRIT DE LES BÈSTIES

• 1938, l'Esther Dandridge i el seu germà bessó, l'Alfons, van ingressar a l'escola Saint Mary orfes. Passats uns dies, els germans Dandridge van anar coneixent, poc a poc, tot el professorat, i també el director, una persona estricta. També van conèixer un noi, en George, que fou l'amor de l'Esther.

• Amb el temps, van anar descobrint la violència i amb el rigor amb que en Dean actuava. Cada nit ell deixava anar uns gossos afamats pel claustre de l'escola, per tal d'evitar que ningun alumne sortís de les seves respectives habitacions.

• La convivència al Saint Mary era suportable, fins que es van començar a expulsar a molts dels companys de l'Esther i l'Alfons, inclòs en George. L'Esther, desesperada per en George, el seu amor ja platònic, l'intentà buscar, però només va esbrinar que havia desaparegut.

• Desesperats per tenir notícies d'en George, l'Esther i l'Alfons, van decidir entrar al despatx d'en Dean amb l'esperança de trobar algun document relacionat amb ell. Van entrar sense ser vistos, i remenaren tot el que van poder. Entre alguns calaixos van trobar una fotografia de tota l'escola, on sortien tots els alumnes i tots els seus companys expulsats amb un cercle i una creu circumscrita. Ells dos tenien només un cercle. Remenant també van trobar unes instruccions per extreure diners a les persones amb un pretext religiós.

• Una nit, van cridar als germans Dandridge per a que es presentessis al director. Allí el Dean els va fer firmar la seva expulsió. Un cop firmat el document, el director va tenir un canvi d'actitud radical, i els oferí vi i pastissos. L'Esther es malfià i no menja res, però l'Alfons, que era més innocent, s'ho menjà. Llavors en Dean els dugué on eren els gossos enganyant-los, i els tanca amb els rottweilers. Espantats, l'Esther i l'Alfons s'arraconaren, però poc a poc es van anar adonant de que aquells gossos no eren pas ferotges.

• Era de nit quan l'Alfons, de sobte, començà a escopir sang i a tenir violents espasmes. Després d'una estona sense saber que fer, l'Esther, veié com el seu germà s'estava convertint en un gos per culpa del pastís que en Dean anteriorment els havia ofert i ell havia menjat. Llavors, qui havia enverinat l'Alfons, entrà en la cel•la sense veure l'Esther, que se li tirà a sobre enfurismada junt amb els rottweilers que acabaren amb en Dean.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.4 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com