ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Segons les disposicions


Enviado por   •  19 de Mayo de 2013  •  Prácticas o problemas  •  309 Palabras (2 Páginas)  •  217 Visitas

Página 1 de 2

1. Segons les disposicions dels Tractats constitutius, quants membres té la Comissió europea desde que es va produir l’última ampliació amb Romania i Bulgaria?

Compta amb 30 comissaris: 27 corresponents al nombre actual de Estats membres als quals s'afegeixen 3 addicionals que representen al Parlament Europeu (PE), al Consell i al Consell Europeu.

(X)La Comissió està composta per un nacional de cada Estat membre fins al 31 d'octubre de 2014, inclosos el President i l'Alt Representant de la Unión per a Afers Exteriors i Política de Seguretat (en qualitat de vice-president); però es preveu reduir la composició de la Comissió amb posterioritat.

S'ha assignat un comissari per a cada Estat membre i dos pels cinc més poblats (Alemanya, França, Itàlia, Espanya, Polònia).

S'ha assignat un comissari a cada Estat membre per assegurar que tots els Estats membres tinguin representació sense que estiguin previstos canvis en els propers anys.

(ART. 17.4 y 5 TUE: 4. La Comisión nombrada entre la fecha de entrada en vigor del Tratado de Lisboa y el 31 de octubre de 2014 estará compuesta por un nacional de cada Estado miembro, incluidos su Presidente y el Alto Representante de la Unión para Asuntos Exteriores y Política de Seguridad, que será uno de sus Vicepresidentes.

5. A partir del 1 de noviembre de 2014, la Comisión estará compuesta por un número de miembros correspondiente a los dos tercios del número de Estados miembros, que incluirá a su Presidente y al Alto Representante de la Unión para Asuntos Exteriores y Política de Seguridad, a menos que el Consejo Europeo decida por unanimidad modificar dicho número.)

2. Quin dels membres de les següents institucions de la UE representa els interessos de l'Organització?

Els de el Consell.

(X)Els de la Comissió.

Els de el Parlament Europeu.

Els de el Consell Europeu.

(ART. 17.1 TUE: La Comisión promoverá el interés general de la Unión y tomará las iniciativas adecuadas con este fin…)

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com