ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

ARGUMENTO


Enviado por   •  28 de Enero de 2015  •  440 Palabras (2 Páginas)  •  151 Visitas

Página 1 de 2

fanatismo religioso.

Como esta revista publicó hace unos años unas caricaturas mofándose o poniendo en ridículo la figura de Mahoma, fueron condenados a muerte y ejecutados por un acto de venganza y represalia, así de simple y de sencillo. Qué les importa a los extremistas que haya libertad de expresión en occidente o en el corazón de Europa. Eso no les importa nada. El ataque no va dirigido a la libertad de prensa o de expresión en Francia. Han ido a asesinar directamente a unos Europeos no musulmanes que cometieron una irreverencia contra Mahoma con el castigo de pena de muerte juzgado por una organización terrorista islámica, y esto solo tiene un nombre, venganza. Todo lo demás sobra, aquí no hay más que un solo producto y es el odio religioso.

Pero bajo el lema de libertad de expresión, los políticos abanderarán las manifestaciones y pronunciarán discursos en su nombre, mientras a puerta cerrada sacan leyes como la ley mordaza, una ley que es todo lo contrario a la libertad de expresión y de prensa.

Prenent com a exemple el titular de premsa del periòdic El país del dia després de l'atemptat a París, "Atac terrorista a la llibertat de premsa en el cor d'Europa", analitzarem este esdeveniment que ha commocionat a tota la població Europea. Tots els dirigents del món han condemnat este atemptat com un atac a la llibertat de premsa o d'expressió, però no és veritat. Ací la llibertat de premsa no està en joc ni està en perill pels atemptats. A què obeïx este atac terrorista?, simplement hi ha una raó, res més, que és el fanatisme religiós. Com esta revista va publicar fa uns anys unes caricatures mofant-se o posant en ridícul la figura de Mahoma, van ser condemnats a mort i executats per un acte de venjança i represàlia, així de simple i de senzill. Què els importa als extremistes que hi haja llibertat d'expressió en occident o en el cor d'Europa. Això no els importa res. L'atac no va dirigit a la llibertat de premsa o d'expressió a França. Han anat a assassinar directament a uns Europeus no musulmans que van cometre una irreverència contra Mahoma amb el castic de pena de mort jutjat per una organització terrorista islàmica, i açò només té un nom, venjança. Tota la resta sobra, ací no hi ha més que un sol producte i és l'odi religiós. Però davall el lema de llibertat d'expressió, els polítics abanderaran les manifestacions i pronunciaran discursos en nom seu, mentres a porta tancada trauen lleis com la llei mordassa, una llei que és tot al contrari a la llibertat d'expressió i de premsa.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.5 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com