ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Fukushima


Enviado por   •  20 de Mayo de 2014  •  263 Palabras (2 Páginas)  •  197 Visitas

Página 1 de 2

FUKUSHIMA

Busca informació sobre l’accident de Fukushima.

L’11 de març de 2011, va haver un terratrèmol de magnitud 9,0 a la costa nord-oest de Japó, que va ocasionar que un tsunami de 38 metres arribes més tard a la central nuclear de Fukushima, produint una sèrie d'incidents, com les explosions en els edificis que alberguen els reactors nuclears, fallades en els sistemes de refrigeració, triple fusió del nucli i alliberament de radiació a l'exterior.

Quines repercussions està tenint?

En el moment hi va haver Una esquerda en l'estructura del reactor va començar a alliberar material radioactiu al mar. Es van tancar comerços i edificis públics i el govern va recomanar als habitants de la zona no sortir de casa, tancar finestres i desconnectar sistemes de ventilació, no beure aigua de l'aixeta i evitar consumir productes locals.

Creus que Wim Wenders està a favor o en contra de l’energia nuclear? Justifica la teva resposta. A Internet trobaràs notícies sobre la seva posició al respecte.

Crec que no està exactament a favor, ja que en un article explica que “la generació de l’energia nuclear es l’única invenció capaç de destruir el futur de l’humanitat”.

Quins són els avantatges i els inconvenients de l’energia nuclear?

Avantatges: genera un terç de l’energia elèctrica que es produeix a Europa, evitant així, la emissió de 700 milions de tones de òxid de carboni per any a l’atmosfera. A més a més, es redueixen el consum de les reserves de combustibles fòssils.

Inconvenients: hi ha un alt risc de contaminació en cas d’accident. Es produeixen residus radioactius que són difícils d’emmagatzemar. I, pot utilitzar-se amb fins no pacífics.

...

Descargar como (para miembros actualizados) txt (2 Kb)
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com