ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

LA OBSOLESCÈNCIA PROGRAMADA


Enviado por   •  25 de Noviembre de 2015  •  Documentos de Investigación  •  272 Palabras (2 Páginas)  •  97 Visitas

Página 1 de 2

LA OBSOLESCÈNCIA PROGRAMADA

- Els aparells i productes que usem quotidianament (mòbils, impressores, portàtils, cotxes...) tenen un cicle programat per satisfer la necessitat de posseir "alguna cosa nova", l'últim model.

Em sembla que dir que els aparells i productes tenen una data de caducitat perquè, així la gent té un motiu per renovar els seus aparells y per satisfer les seves necessitats de comprar es una mera justificació que s'utilitza únicament per amagar el interessos de les grans companyies, de les quals el principal objectiu es obtenir els màxims beneficis sigui com sigui. Si hi ha gent que sent la necessitat de comprar, comprarà.

 

- L'obsolescència programada és necessària per mantenir la societat de producció en massa i consum.

En la meva opinió sí es necessària però no indispensable. Si es fa servir una bona publicitat, la gent per sí mateixa es creara la necessitat de comprar allò que se li ofereix

- Se'ns ha inculcat comprar per diversió i el màrqueting juga un paper fonamental (dissenys, publicitat...).

 

Es veritat que actualment el màrqueting forma part de les nostres vides, identifiquen el que volem i en donen els matisos necessaris al seus productes per tal de fer que ens identifiquem amb el producte i se'ns crees la necessitat de posseir-lo.  

 

Com es pot compatibilitzar el consum sostenible i responsable amb l'obsolescència programada?

Es podria comptabilitzar reciclant els materials dels productes, educant e informant a les persones tot allò que poden fer per tal que els productes o aparells ja no utilitzables no acabin fent malbé espais naturals y provocant malalties a les persones que viuen a prop d'aquestes deixalles, cada vegada més abundants.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.7 Kb)   pdf (37 Kb)   docx (10.7 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com