ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Els volcans


Enviado por   •  15 de Mayo de 2014  •  Resúmenes  •  219 Palabras (1 Páginas)  •  249 Visitas

Resum " Els volcans"

On? Sobre els límits de les plaques tectòniques o als "punts calents"

Quan? Quan alguna de les esquerdes de l’escorça terrestre és tan profunda que arriba a les zones on hi ha magma i aquest puja.

Com? L'Arxipèlag Canari es va formar durant el període Terciari, quan el moviment Alpí va trencar les primeres plaques tectòniques, situades al fons de l’Oceà Atlàntic.

Per què? El relleu volcànic de les Canàries és molt complex, els seus materials presenten una gran diversitat de formes i de disposicions com a resultat dels diferents moments geològics.

Els volcans son una expressió de les forces internes de la terra que es produeix quan alguna de les esquerdes de l’escorça terrestre és tan profunda que arriba a les zones on hi ha magma i aquest puja Sobre els límits de les plaques tectòniques o als "punts calents". L'Arxipèlag Canari es va formar en un d'aquests punts durant el període Terciari, quan el moviment Alpí va trencar les primeres plaques tectòniques, situades al fons de l’Oceà Atlàntic. El relleu volcànic de les Canàries és molt complex, els seus materials presenten una gran diversitat de formes i de disposicions com a resultat dels diferents moments geològics.

...

Descargar como (para miembros actualizados) txt (1 Kb)
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com