ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Fermentacions De La Respiració Cel·lular


Enviado por   •  20 de Noviembre de 2014  •  268 Palabras (2 Páginas)  •  140 Visitas

Página 1 de 2

FERMENTACIÓ LÀCTICA

Lactobacillus

Són un gènere de bacteris Gram-positives (es tenyeixen de blaufosc o violeta amb la tinció de Gram) anaeròbiques aerotolerants, denominades així a causa de que la majoria dels seus membres es converteixen a la lactosa i a altres monosacàrids en àcid làctic.

Lactococcus lactis

És una espècie de bacteri no esporulant (no especialitzades), no móvil, Gram-positiva utilitzada extensament en la producció de mantega i formatge.

Leuconostoc

És un gènere de bacteries del àcid làctic Gram-positives (es tenyeixen de blaufosc o violeta amb la tinció de Gram) que inicialment es consideraven comensals no patògens en humans, pero des de la descripció el 1985 del primer cas de bacterièmia per Leuconostoc spp., algunes espècies són també capaços de produir infeccions als éssers humans.

FERMENTACIÓ ALCOHÒLICA

Saccharomyces

El gènere Saccharomyces inclou molts tipus diferents de llevat i forma part del regne dels fongs. La incapacitat per utilitzar nitrats i la capacitat de fermentar diversos carbohidrats són les característiques típiques dels Saccharomyces. Les seves colònies poden créixer i madurar en 3 dies i mostren un color groc fosc. Molts membres d'aquest gènere es consideren molt importants en la producció d'aliments. Un exemple és el Saccharomyces cerevisiae, que s'usa en la producció de vi, pa i cervesa.

FERMENTACIÓ PÚTRIDA O PUTREFACCIÓ

Clostridium sporogenes

El nom d’aquest bacteri ve donat del nom de les soques de Clostridium botulinum que no produeixen neurotoxines botulíniques. Igual que altres soques de Clostridium botulinum, és un bacteri amb forma de barra Gram-positiva anaeròbica que produeix endosporas ovals subterminales , i es troba comunament a terra . S'està sent investigat com una forma de lliurar medicaments contra el càncer de tractament per als tumors en els pacients.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.9 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com