ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

La Teoria De Copernic


Enviado por   •  30 de Julio de 2013  •  284 Palabras (2 Páginas)  •  208 Visitas

Página 1 de 2

Copèrnic ens expressa la seva preocupació sobre quin es la teoría que explica els moviments dels astres.

Molts científics intentaven demostrar la seva propia teoría, en comptes de treballar en un grup i així determinar una explicació vàlida.Tots volian defensar la seva teoría sense donar-se compte de que tots ells intentaven defensar el mateix. Copèrnic cuan va veure que cap d’ells trobaven la resposta va començar el a llegir llibres de filòsofs i aixì proposar una teoría .

Copèrnic va trobar una resposta gràcies a Nicetus que plantejava que la terra es movia i a partir d’aquest moment va trovar molts filòsofs que que van emetre aquesta opinió.

En la meva opinió el fet de que Copèrnic no estigués del tot satisfet i decidís que començaria a investigar per seu compte si hi havia hagut opinions prèvies va donar lloc a un gran avançe a la humanitat i a conèixer una mica més l’univers.

Copèrnic es va trovar en una situación d’incertesa , suposo que la ràbia en veure que cap dels astronoms que estaven dedicant-se a l’estudi dels moviments del altres arribava a cap conclusió i no treballaven junts i així anar falsificantt o verificant teories i així potser que a lo millor podrían haber arrivat ràpidament a una conclusió correcta.

Si tothom no hagués estat d’acord amb altres astrònoms haguessin fet com Copèrnic i haguessin començat a estudiar i a llegar llibres amb posibles referències, l’evolució de l’home ara seria més satisfactòria. Copèrnic en aquest text va donar a coneixer la hipòtesi que plantejava que la terra no era el centre de l’univers i que ho era el Sol, encara que no va ser demostrada i acceptada dins uns anys desprès.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.7 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com