ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Tiempo En Banyeres


Enviado por   •  23 de Octubre de 2013  •  254 Palabras (2 Páginas)  •  169 Visitas

Página 1 de 2

L’ORATGE (Programa 13; 20-10-2013) Radio Banyeres (NO)

El dilluns serà un dia assolejat amb pas de núvols alts durant tot el dia, amb temperatures entre els 25ºC de màxima i els 13ºC de mínima, amb vent fluix del sud.

El dimarts serà un dia amb prous núvols alts i de cara a la vesprada es poden produir alguns ruixats, amb temperatures que baixarien un poc a causa del núvols, i es situarien entre els 23ºC de màxima i els 14ºC de mínima, amb vent del sud-est.

El dimecres serà un dia assolejat amb pas de núvols, amb temperatures entre els 23ºC de màxima i els 13ºC de mínima, amb vent de ponent.

El dijous serà un dia prou assolejat amb alguns núvols cara a la vesprada, amb temperatures entre els 24ºC de màxima i els 14ºC de mínima, amb vent fluix del sud.

El divendres, dissabte i diumenge seràn dies amb pas de núvols i alguna xicoteta precipitació de cara a divendres i dissabte, diumenge pareix que estaria mes assolejat el cel, encara que tot depèn de on es situe la borrasca que esta al nord de Galicia, amb temperatures entre els 25ºC de màxima i els 13ºC de mínima, amb vent del sud-est.

En resum setmana amb pas de núvols i temperatures agradables a mig dia i un poquet de fresqueta de matí però no molta, on el dimarts de vesprada pot ser que es produïsca algun ruixat, i ja de cara al fi de setmana pareix que estaria un poc mes inestable, però amb alguna precipitació dèbil.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.4 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com