ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Ayuda Con Una Chica!


Enviado por   •  8 de Diciembre de 2013  •  299 Palabras (2 Páginas)  •  231 Visitas

Página 1 de 2

Declárate y listo, o todo o nada!

La frase Collige, virgo, roses [...] ("reuneix, noia, les roses") apareix a la part final de la nascentibus un poema De rosis (també anomenat Idyllium de rosis), atribuït a Ausoni o Virgili. Anima els joves a gaudir de la vida abans que no sigui massa tard: comparar Gather Ye Rosebuds While Ye May de les verges, per fer gran part del temps.

Relacionada però diferent és l'expressió memento mori ("recorda que ets mortal"). No obstant això, dos elements principals de memento mori són la humilitat i el penediment, cap de les quals ocupa un lloc destacat en el concepte de carpe diem. Així, les dues frases també poden representar una oposició a la visió del món: amb carpe diem que representa despreocupació, ple de vida i Memento Mori humil, humil existència, encara que aquest no és l'ús original de la frase d'Horaci.

De la mateixa manera, ubi sunt - "On estan ara?" - Invoca la transitorietat i la meditació sobre la mort, però no és una exhortació a l'acció. Comparant els poetes morts, en cas de les vitrines plenes de trofeus i de fotografies antigues ("aquests nens són ara fertilització de narcisos") condueix a una invocació del carpe diem.

De brevitate vitae ("Sobre la brevetat de la vida"), sovint anomenat Gaudeamus igitur ("Alegrem-nos") és una popular cançó commercium acadèmic, en la consideració de l'alegria de la vida estudiantil, amb el coneixement que es morirà algun dia. Amèrica és medieval, que data de 1287.

Horace paròdia la frase en un altre dels seus poemes, "El ratolí de camp i el ratolí país". Utilitza el carpe viam frase que vol dir "prendre el camí 'per comparar les dues actituds diferents a la vida d'una persona (o en aquest cas, un ratolí) que viuen en una ciutat i al camp.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.8 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com