ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Narra la història de Ben Carson


Enviado por   •  23 de Abril de 2015  •  221 Palabras (1 Páginas)  •  148 Visitas

Narra la història de Ben Carson, un dels millors neurocirurgians del món i la seva carrera cap a l'èxit. Aquest camí és particularment diferent, ja que a més de vèncer totes els obstacles imposats per una societat en la qual la discriminació hi és present, el major repte és superar-se a ell mateix.

En Carson creix en una família amb problemes, tenint com a cap i únic suport econòmic a la seva mare, una dona d'educació pobre però de grans ambicions, que vol veure reflectits en els seus fills aquells somnis que mai va poder complir. I és per això, que quan Ben comença a percebre problemes d'aprenentatge a la seva escola la seva mare decideix endinsar-los en la lectura encara que ni ella mateixa sap llegir, tot i que que al principi les mesures que pren resulten desmesurades i innecessàries.

Així, mentre Ben adquireix coneixements i millora en les seves notes, l'entorn es torna cada vegada més hostil i comença a desenvolupar mals comportaments. Un caràcter inestable provoca problemes a casa en quant a la seva relació amb el germà i la mare. No obstant, aquest fet acaba quan un incident que podria haver acabat amb

horribles conseqüències el fa replantejar-se la seva conducta i acaba prenent consciència de la seva actitud, canviant-la per poder ser millor persona i assolir els seus somnis.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.3 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com