ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Psicologia


Enviado por   •  7 de Diciembre de 2013  •  271 Palabras (2 Páginas)  •  142 Visitas

Página 1 de 2

Neitzchell : critica la moral tradicional.

Froud: es centra en la concepció tradicional de l’home. S’enten per esser humá aquell animal racional. La raó es le que ens distingeix. Tots aquells elements secondaris (instints, desitjos) i sobretot la sexualitat creu que jugen un paper molt important en la nostra vida. Que aquets ens influeixen i en condiciones molt més del que ens pensem alhora d’actuar o de pendre decisions. “L’home es molt més irracional del que ens pensem”. Questiona l’home com un esser no liure ja que considera que la nostra conducta esta condicionada èls nostres insitints, per l’inconcient.Freud divideix la ment humana en dos: 1.Consient: allo que l’home sap que fa i per ell es poc important, 2. Inconscient:Esta format per impulsos, desitjos, record, complexos i experiencies que he manat reprimeint i amaant de nosaltres mateixos de manera inconsient i son el que determinen la nostra conducta i ens marquen le snostres actituds. (metáfora Hisaberg)

*Per Freud és molt imporant la sexualitat. Defensa que el seu objectiu principal no es la reporducció sino la obtenció de plaer. L’esglèsia en cambi nomes acepta que l’objectiu es la reproduccio- hi han conflictes. Segons ell la sexualitat apareix quan la persona es viva (nen petit) ja que desde petit es busca obtener plaer. El nado obté plaer amb la boca amb el xumet o cuan la seva amre li dona llet.

*Critica a la cultura i la societat: Freud marxa de Viena i va a Londres. Alla la societat es repressiva que fomenta el control de l’impuls sexual i el desig. Això es manifesta a través de transtorns. Critica a la societat per ser tan reprimida.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.6 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com